Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Surykatkowy sampling edycja II
Pewnie surykatka rozważa czy nie wypić całej butli samemu .
Odpowiedz
PawelWojcik napisał(a):wszystko sie za rok wyjasni...
...
święte słowa
Odpowiedz
Kowal2706 napisał(a):Pewnie surykatka rozważa czy nie wypić całej butli samemu .

raczej wszystkich pięciu.
Odpowiedz
Cytat:raczej wszystkich pięciu.

No tak Danielu bo tyle ich będzie i w dodatku z jednej destylarnii Wink

viewtopic.php?f=14&t=923
Odpowiedz
Bartoszku.
Dawaj te butelki z linkami
Poczytam fora, bazy, blogi i inne strony i tak nic nie będę wiedział dopóki nie spróbuję.O to w tej naszej pasji chodzi.O przyjemność.A jeżeli ktoś podchodzi do whisky jak do obowiązku to trzeba by się zastanowić-pasja to czy choroba.
I bardzo Was proszę.W tych całych dyskusjach nie zapominajcie o nas ,zwykłych zjadaczach chleba którzy nie piją co drugi dzień raritaten i oczekują od Was,znawców pomocy.Dla przyjemności .
I cieszę się ,że Surykatka, Cubus i inni robią samplingi bo w ten sposób mogę poznawać nowe ,ciekawe i realizować swoją pasję.
Starczy tego pisania.Gdzie te butelki Big Grin
Odpowiedz
wncvirus napisał(a):...
Jak dla mnie zerowy wyznacznik ponieważ są narzędzia za pomocą których tą liczbę lików można zrobić w ciągu doby
....

To ja tak z ciekawości. W ciągu doby? z chęcią dokupię 1000 lajków. Ile to kosztuje? I mówię serio. Tylko umawiamy się an efekt.

p.s. z resztą Twojego posta się zgadzam Wink
Odpowiedz
Daniel napisał(a):
wncvirus napisał(a):...
Jak dla mnie zerowy wyznacznik ponieważ są narzędzia za pomocą których tą liczbę lików można zrobić w ciągu doby
....

To ja tak z ciekawości. W ciągu doby? z chęcią dokupię 1000 lajków. Ile to kosztuje? I mówię serio. Tylko umawiamy się an efekt.

p.s. z resztą Twojego posta się zgadzam Wink

Daniel odezwij się do mnie na prv.
Odpowiedz
Tomek napisał(a):Marcus, ja specjalnie nie pisałem i nie porównywałem waszej inicjatywy do BOW. Bartek poruszył tą kwestię. Ja starałem się wziąć inicjatywy, które mniej więcej powstawały w tym czasie co forum Smak Whisky.
Tak jak mówię, naprawdę życzę Wam powodzenia, chociaz nie chcę w tym uczestniczyć.

Ilość likeów, srajków,rozpoznawalność, ilość zdjęć na blogu z eventów to jest tylko to co widzą "wszyscy" np. Ty Tomku. Żeby nie być zupełnie w ukryciu wrzucę takie zdjęcie (tylko już nie pisz, że to magazyn, który nie wie nic o whisky, bo nie o to chodzi) chcę pokazać, że TTOW czy TTOW Club nie próżnuje. A to czy coś w internecie jest czy nie ma to co innego. Dedykacja dla SmakWhisky od ... (może to oznaczać nic, może oznaczać to kontakty, a możesz to interpretować jak chcesz - także to jak wiele więcej tego typu z różnych eventów mamy, czy to kontaktów czy innych rzeczy)

Odpowiedz
a mi kiedys Roger Waters plyte podpisal (!)
przepraszam, ale bardzo zabawnie tu sie zrobilo.
życie jest zbyt krótkie, aby pić kiepską whisky
Odpowiedz
PawelWojcik napisał(a):a mi kiedys Roger Waters plyte podpisal (!)
przepraszam, ale bardzo zabawnie tu sie zrobilo.

Podpisał przed czy po 85?
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 10 gości