Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Surykatkowy sampling edycja II
Tak w drodze wyjaśnienia, bo zapomniałem o tym napisać, ten sampling chciałbym przez jakiś czas jeszcze kontynuować, co najmniej przez sierpień, bo liczę że uda się jeszcze kilka rzeczy upatrzonych zdobyć, dopiero wtedy bym chciał go zamknąć.Wtedy bym też chciał całość otworzyć i rozlać, jak komuś będzie jakoś szczególnie zależało na wysłaniu pojedyńczego sampla wcześniej to niech da znać.

A tak wogóle ten szykowany sampling miał być monotematyczny, czyli tylko 1 destylarnia, nawet Malthead o to w którymś z wątków mnie pytał, ale problemy zakupowe jak i konieczność wydania na raz naprawdę sporej kwoty trochę sprawę rozłożyły na łopatki, ale mam nadzieję że i tak uda się jeszcze to co zaplanowałem rozsamplować w tym wątku Wink
Odpowiedz
Poproszę 25.
Odpowiedz
Glengoyne 25 proszę
Odpowiedz
GG 50 poprosze
życie jest zbyt krótkie, aby pić kiepską whisky
Odpowiedz
Surykatko, bo tak się w ciemno zapisałem na ten diamentowy nektar jak największy amator Sad Pozwól, że spytam czy to jest rarities?
Odpowiedz
Surykatko skoro sampling masz zamiar kończyć w sierpniu czy mógłbyś zdradzić ile jeszcze butelek planujesz bo każda apetyczna i nie wiem czy już rozbijac skarbonke dziecka czy poczekać :-)
Odpowiedz
Może dziecko będzieez musiał sprzedać. Big Grin
Odpowiedz
Cytat:Surykatko, bo tak się w ciemno zapisałem na ten diamentowy nektar jak największy amator Sad Pozwól, że spytam czy to jest rarities?

Rozumiem że to ukryte szyderstwo :mrgreen: , czy pytasz tak na poważnie Wink

Cytat:Surykatko skoro sampling masz zamiar kończyć w sierpniu czy mógłbyś zdradzić ile jeszcze butelek planujesz bo każda apetyczna i nie wiem czy już rozbijac skarbonke dziecka czy poczekać :-)

Skarbonki dziecka nie wolno absolutnie ruszać :twisted: a z butelkami jest zależne tylko od tego czy obecne zakupy się udadzą, a są organizowane w kilku miejscach. Nie będę pisał na razie jakie konkretne butelki są upatrzone, bo nie chcę
zapeszać, podsumowując mam w planach jeszcze kilka sztuk. Oczywiście nie musi wszystko być teraz rozlane, ale wtedy pójdzie do mojej piwniczki, a jak raz tam już butelka zalegnie, to potem długo nie mam serca żeby ją wydobyć :mrgreen:

A czy wszystkie butelki będą ciekawe, to też trudno powiedzieć, bo nawet pytając o opinie u znacznie mądrzejszych w kwestiach whiskowych niż ja i buszując po necie ryzyko wtopy jest duże.
Żeby nie szukać daleko, ostatni sampling Glenfarclasa i świetny rocznik 1961, ja dałem 10/10.. a są osoby na forum które kiepsko oceniły tą naprawdę za sporą kwotę kupioną butlę, choć i tak była zdobyta dużo poniżej ceny rynkowej.. takie życie :roll:
Odpowiedz
Możesz interpretować to pytanie jak chcesz :-D :-D :-D
Odpowiedz
Panowie dobrej woli przy interpretacjach ja zawsze taką wykazuje i dzięki za informację a skarbonka to taka symbolika:-)
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 11 gości