Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Surykatkowy sampling edycja II
Widać kolega surykatka dyżury pokończył i się zabrał wreszcie za pożyteczne rzeczy... hehe Smile
Odpowiedz
Pokończył, wstępny sampling ogłosił i butle springbanka otworzył Wink
Odpowiedz
I to jest życie!!! Smile
Odpowiedz
surykatka napisał(a):Pokończył, wstępny sampling ogłosił i butle springbanka otworzył Wink

Wstępny? O jaki wstęp chodzi i do czego?
Odpowiedz
Cytat:Wstępny? O jaki wstęp chodzi i do czego?

Już wyjaśniam, wstępny bo będzie kontynuacja tego samplingu, takie przynajmniej mam zamiary; tylko czekam czy uda się pewne zakupy zrealizować Wink
Odpowiedz
surykatka napisał(a):Pokończył, wstępny sampling ogłosił i butle springbanka otworzył Wink

o koledze kolega zapomniał, jak to wstępny sampling ... ech życie.
Bartoszku, a może Ty własny klub otworzysz bo nie chcę, żeby mnie Twoje samplingi omijały ...
Dama karo w ciemno ...
Odpowiedz
Daniel napisał(a):

o koledze kolega zapomniał, jak to wstępny sampling ... ech życie.
Bartoszku, a może Ty własny klub otworzysz bo nie chcę, żeby mnie Twoje samplingi omijały ...
Dama karo w ciemno ...

Może kolega pio1 odstapi 50ke a jak nie może to ja mogę odstąpić połówkę, czyli 25 ml.

Trzeba wiedzieć Danielu do jakiego klubu wstapić, żeby mieć udział "gwarantowany" Wink
Odpowiedz
Nie ma problemu oczywiście odstąpię
Odpowiedz
Pio1 napisał(a):Nie ma problemu oczywiście odstąpię

Dzięki. Z chęcią przygarną i w przyszłości się zrewanżuję. Poczekajmy jeszcze co kolega Surykatka na to wszystko. Wink
Odpowiedz
Cytat:Dzięki. Z chęcią przygarną i w przyszłości się zrewanżuję. Poczekajmy jeszcze co kolega Surykatka na to wszystko. Wink

poprawione Danielu Wink

Cytat:o koledze kolega zapomniał, jak to wstępny sampling ... ech życie.
Dama karo w ciemno ...

Nie zapomniałem, ale ostatnio mi sam pisałeś iż potrzebujesz chwili wytchnienia od samplingów, więc cię nie nękałem Wink
A nad klubem mogę pomyśleć :mrgreen:
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości