07-09-2015, 09:32 AM
Cytat:Ty wszystko wypijasz ? :twisted: :lol:
prawie wszystko

Co dzis na stole?
|
07-09-2015, 09:32 AM
Cytat:Ty wszystko wypijasz ? :twisted: :lol: prawie wszystko ![]()
07-09-2015, 11:16 AM
cubus napisał(a):tak strasznie nie mam ostatnio czasu, że szok. a już myślałem że tylko mi on nie smakuje :?
07-10-2015, 10:08 PM
mam dość... ostatnio prawie same słabizny a dziś w ramach czyszczenia barku wypijam zakurzone sample i jest równie słabo jak nie gorzej. Mogłem przeczytac jakieś opinie przed wlaniem do kieliszka
![]() - Robert Burns od Arrana - brak słów, poziom haig cluba - swoją drogą chce ktos sampla haig cluba? :lol: - BenRiach 12 Sherry Wood - w zapachu było fajnie a potem tylko gorzej. Czas wlać do kieliszka coś sensownego, obym coś w szafie znalazl ![]()
07-10-2015, 10:11 PM
cubus napisał(a):mam dość... ostatnio prawie same słabizny a dziś w ramach czyszczenia barku wypijam zakurzone sample i jest równie słabo jak nie gorzej. Mogłem przeczytac jakieś opinie przed wlaniem do kieliszka Trzymam kciuki. Ja też po coś sięgnę. Taki dzień.
07-10-2015, 10:19 PM
Zazdroszczę Wam. Ja jutro muszę wstać wcześnie, więc dzisiaj tylko jedno słabe piwko - nowość od Bojana, Somero.
![]()
07-11-2015, 09:37 AM
A u mnie w domu szpital od ponad tygodnia i whisky widzę tylko na półeczkach...
07-11-2015, 11:18 AM
Neptune napisał(a):dzisiaj tylko jedno słabe piwko - nowość od Bojana, Somero. Daj znać jak smakuje bo ostatnio widziałem na półce ale się nie skusiłem. U mnie wczoraj: Lagavulin 16 kolor: bursztynowo-miedziany zapach: intensywny dym, czekolada, skórka cytryny smak: najpierw słodkość (landrynki), pomarańcz, później popiół, lekko sól finisz: popiół,sól, landrynki już bardzo w tle. dość długi. GlenDronach 1995 19YO M&P Poland kolor: ciemny miedziany zapach: słodkość sherry, czekoladki z likierem, bardzo dużo karmelu, mokry tytoń, odrobine lakierów smak: kwaśne wiśnie, dębina ściągająca język, mocna czarna herbata finisz: karmel, tytoń, kurz, gorzka esencja z herbaty. Wytrawny, gorzki i dłuuuuuugi! później poleciały piwka: Hoppy Queen od Doctor Brew - bardzo dobre piwo. APA do którego produkcji użyto 21 rodzajów chmieli. mocno pijalne. Śrup od SzałPiw - porządne ciemne piwo. styl to Cascadian Dark Ale (?) . czekolada, palone słody, kawa, chmiele takie klimaty. Winchester od Faktorii - standardowo... petarda, mniam! ahhh ta gorzkość wykrzywiająca buzie. :twisted:
07-11-2015, 01:37 PM
pmad napisał(a):Winchester od Faktorii - standardowo... petarda, mniam! ahhh ta gorzkość wykrzywiająca buzie. :twisted: uwielbiam to piwo :o
07-11-2015, 04:58 PM
pmad napisał(a):Neptune napisał(a):dzisiaj tylko jedno słabe piwko - nowość od Bojana, Somero. Lekkie, pijalne, nie za mocno chmielone, o niezbyt intensywnym aromacie. Raczej do bezmyślnego wypicia. Takie "jasne pełne" wśród ejli. |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|