Sprawy organizacyjne.. ciąg dalszy:
1. 3 dni rozlewania i pakowania, no i się udało wczoraj prawie całkowicie.. 23 zestawy sampli, ok. 150 sampli rozlanych, spakowane 15 paczek.. w poniedziałek rano jeszcze 4 spakuję, bo zabrakło kartoników i folii
2. NIE WYSYŁAĆ PACZEK- adminek sendilkelm, snoop
3. ODBIÓR W KRAKOWIE- droho, loom
4. Jeśli ktoś nie podał jeszcze adresu wysyłki i nr. tel. proszę wysłać. Nie mam od takich osób:
[bNathan, Pio1, marcin28p, Wojtek Bula[/b]
.. ale będę w domu dopiero w poniedziałek rano i może być tak że z tych podanych osób część adresów mam na kompie zapisanych, dlatego jak ktoś jest wymieniony powyżej a wysyłał mi adres to mam go na pewno
4.Wysyłka planowana na poniedziałek, chyba że się nie wyrobię do południa z etykietami dla kuriera i resztą pakowania, wtedy paczki wyjdą we wtorek
5.Proszę o info zwrotne jak paczki dojdą czy wszystko w porządku
6.Nie obyło się bez kilku wpadek z mojej strony :oops: większość spraw załatwiona, ale..
PC8 - miałem za mało i musiałem rozdzielić
wojtek1300 50ml, Erwin 50ml.. rozdzieliłem po 25ml.. czyli zwrócę na konto po 13zł, bo 28zł-15zł=13zł
Bowmore Laimrig -
Neptune 25ml zamawiał, ale mi gdzieś sampel zniknął.. zwrócę na konto 13,75zł
.. przepraszam powyższe osoby, ale sampling był naprawdę duży i stąd pomyłki
7. Jeśli coś się nie zgadza lub są jakieś inne sprawy do wyjaśnienia proszę pisać, mogłem coś niechcący przekręcić lub pomylić.. ale na pewno nie było to celowe :roll: