10-19-2013, 07:32 AM
Larky mógłbyś się zorientować czy Taketsuru 12 jest w tej wersji 0,18l (narazie zapytać bo liczę kasę i nie wiem czy na dużą starczy)? Chyba, że ktoś by chciał sampla to wezmę dużą.
IV Salon M&P 17 X 2013
|
10-19-2013, 07:32 AM
Larky mógłbyś się zorientować czy Taketsuru 12 jest w tej wersji 0,18l (narazie zapytać bo liczę kasę i nie wiem czy na dużą starczy)? Chyba, że ktoś by chciał sampla to wezmę dużą.
10-19-2013, 04:00 PM
To jak się koledzy zakupy udały?
10-19-2013, 05:13 PM
Tomek napisał(a):To jak się koledzy zakupy udały?Na odpowiedz poczekamy do niedzieli , jak wytrzeźwieje
Pozdrawiam Grzegorz
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.youtube.com/watch?v=boanuwUMNNQ">http://www.youtube.com/watch?v=boanuwUMNNQ</a><!-- m -->
10-19-2013, 05:20 PM
Na miejscu biorą
10-19-2013, 06:05 PM
Taketsuru cała flaszka tylko, nie ma tego Kilchomana czarnego jednak dla Ciebie, ktoś to zwinął mimo mojej rezerwacji. Resztę opiszę wieczorem.
10-19-2013, 06:59 PM
larky napisał(a):Taketsuru cała flaszka tylko, nie ma tego Kilchomana czarnego jednak dla Ciebie, ktoś to zwinął mimo mojej rezerwacji. Resztę opiszę wieczorem. :/ Na tym Kilchomanie w sumie mi najbardziej zależało. NIe wiesz czy może w innych sklepach mają? Jakby ktoś w poniedziałek jechał do innego z ich sklepów to jak będzie ten Kilchoman Loch Gorm to mi weźcie, please.
10-19-2013, 08:43 PM
No niestety u nich go już nie kupimy bo to była ostatnia butelka, nie ma co dopytywać o inne sklepy bo mnie sprawdzano stany magazynowe na wszystkich sklepach i już go nie było. Ta sama sytuacja wczoraj była z Glendronach CS, jak byłem w jednym sklepie to stały 3 szt., nie kupiłem wczoraj to dzisiaj musiałem dygać do innego sklepu, trochę się dzisiaj najeździłem :/
10-19-2013, 09:22 PM
Ok, oto lista tego co kupiłem na dzień dzisiejszy:
morgan82 - Glendronach 15 (cała) piokiler (zaklepane, odbiór w poniedziałek w sklepie) - Glendronach 21 (cała) - Glendronach 15 (cała) - Glendronach 12 (cała) - Benriach 12 Sherry Wood (cała) Tomek (tu jestem trochę zagubiony co miało być w całości dla Ciebie a co nie, zweryfikuj proszę) - Glendronach 21 (cała) - Kilchoman Machir Bay (cała) -Glendronach Octarine (cała) - Kilchoman Loch Gorm (brak) - Springbank CS (cała) Sampling???? - Glenglassaugh Revival - Kilchoman Single Cask M&P - Glendronach CS batch 2 - Benriach 17 Solstice (podobno ostatnia dostępna butelka) Ja sobie kupiłem: Glendronach 21 Yoichi 10 YO (do ew. samplowania) Osoby biorące całe flaszki proszę o wpłaty bo troszkę się zarżnąłem, kiepski moment akurat
10-19-2013, 09:46 PM
larky napisał(a):Ok, oto lista tego co kupiłem na dzień dzisiejszy: Wszystkie całe dla mnie. Ewentualnie jakby ktoś chciał sampla to mogę odlać. Te na sample też kupiłeś? |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|