05-18-2015, 10:17 PM
snoop napisał(a):Zapraszam jutro na obiad :lol: :lol: Jakieś winko też się znajdzie :lol:
wezmę ziemniaki i plastikowe kubeczki
[Z] Ardbeg Perpetuum Committee Distillery Edition
|
05-18-2015, 10:17 PM
snoop napisał(a):Zapraszam jutro na obiad :lol: :lol: Jakieś winko też się znajdzie :lol: wezmę ziemniaki i plastikowe kubeczki
05-18-2015, 10:22 PM
cubus napisał(a):snoop napisał(a):Zapraszam jutro na obiad :lol: :lol: Jakieś winko też się znajdzie :lol: No, takich gości to warto zapraszać
05-19-2015, 12:52 AM
Długo to trwało ale wreszcie flaszki dotarły
Możliwe, że Committee Distillery Edition będzie jeszcze dostępna w destylarni do wyczerpania. Podobno wszystkiego było 12tys butelek o zawartości alkoholu 49,2% Kto nie zdążył zakupić Destillery Edition, może zamówić już teraz Ardbeg Perpetuum w opcji "pre order": http://www.moethennessy-selection.co.uk ... newsletter niestety za nieco większą cenę bo: £84.95 i o innej objętości alkoholu 47,4%. Tego Ardbega jest (podobno) 65tys butelek i przesyłka gratis Krótkie info w The Spirits Business: http://www.thespiritsbusiness.com/2015/ ... d-edition/
Nie ma złej whisky. Jest tylko dobra whisky i lepsza whisky.
05-19-2015, 06:34 AM
No ja piłem właśnie to 47,4%. Ciekawe czy duża różnica będzie.
05-19-2015, 08:11 AM
Nie pozostaje ci nic innego jak spróbowanie i ocena tej drugiej wersji
Nie ma złej whisky. Jest tylko dobra whisky i lepsza whisky.
05-27-2015, 08:22 AM
jakieś wieści Michał :?:
05-27-2015, 08:32 AM
ano są... W piątek Ardbeg był w Holandii i tam utknął aż do poniedziałkowego wieczora (jakieś święta i tiry nie jeździły). Wczoraj wieczorem dotarł do Polski i jest szansa, że dotrze do mnie dziś. Myślę, że maksymalnie jutro. To oznacza, że w piątek będę mógł go rozlać i w poniedziałek do Was wysłać. Taki jest plan i mam nadzieję, że się nic nie wydarzy co by plan zmieniło.
05-27-2015, 08:42 AM
no i to są dobre wieści ;-)
05-27-2015, 11:21 AM
cubus napisał(a):ano są... W piątek Ardbeg był w Holandii i tam utknął aż do poniedziałkowego wieczora (jakieś święta i tiry nie jeździły). Wczoraj wieczorem dotarł do Polski i jest szansa, że dotrze do mnie dziś. Myślę, że maksymalnie jutro. To oznacza, że w piątek będę mógł go rozlać i w poniedziałek do Was wysłać. Taki jest plan i mam nadzieję, że się nic nie wydarzy co by plan zmieniło. W niemczech w niedzielę obowiązuje zakaz ruchu pojazdów pow. 3,5 t na autostradach a do tego się złożyło, że w niedzielę i poniedziałek były "Zielone Świątki". Czekamy ze spokojem.
05-27-2015, 11:28 AM
malthead napisał(a):cubus napisał(a):ano są... W piątek Ardbeg był w Holandii i tam utknął aż do poniedziałkowego wieczora (jakieś święta i tiry nie jeździły). Wczoraj wieczorem dotarł do Polski i jest szansa, że dotrze do mnie dziś. Myślę, że maksymalnie jutro. To oznacza, że w piątek będę mógł go rozlać i w poniedziałek do Was wysłać. Taki jest plan i mam nadzieję, że się nic nie wydarzy co by plan zmieniło. Dzięki za dokładne wyjaśnienie. Kurier odpowiedział tylko "Święto" Update: przesyłka wydana kurierowi do doręczenia 8-) |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|