Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kilka butelek
cubus napisał(a):Patrze na to podliczenie i chyba muszę się napić :lol:

Uffff...prawidłowa reakcja organizmu na bodźce. A już zaczynałem się o Ciebie bać :lol:
Odpowiedz
Ja tylko wpadlem przypomniec, ze 5% z samplingow idzie na rzecz forum Tongue Bartoszku, moj numer konta znasz Smile

PS
Moj odloz do szafki. Odbierzemy kiedys, zeby mnie nie korcil u mnie w domu
Odpowiedz
Dla mnie to nowość.

Czy te pieniądze idą potem na jakieś sample, nagrody konkursowe, czy coś w ten deseń?
Odpowiedz
ja sie podlicze na spokojnie w poniedzialek ;-)
Odpowiedz
Neptune napisał(a):Dla mnie to nowość.

Czy te pieniądze idą potem na jakieś sample, nagrody konkursowe, czy coś w ten deseń?

:mrgreen:
Odpowiedz
Nie ma lekko z tym adminem, podatki musi zebrać :mrgreen:
Odpowiedz
Osoby które domawiały sample z tej samej butelki niech podadzą czy lać to w jedną buteleczkę czy rozdzielać zgodnie z zamówieniem, bo inaczej nie ruszę z rozlewaniem.. a być może brały dla różnych osób
Właśnie rozlałem Glenturreta, ale nie wiedząc jak rozdzielałem na osobne sample, np. tomaj676869 ma 2 buteleczki po 25ml, nathan ma 2 buteleczki 25ml i 50ml?

I jeszcze jeden problem, nie mieszczą mi się sample 25ml w buteleczki które mam 20ml.. myślałem iż mają trochę tolerancji w objętości, w związku z powyższym czy mogę lać sample 25ml w buteleczki 50ml? .. jeśli nie to proszę mi podać gdzie zdobyć nową partię buteleczek które mieszczą 25ml
Odpowiedz
Ja chcialem dwa komplety takze dobrze mi lejesz wszystkie pozycje w dwie butelki, tylko w niektorych butelkach mam dwa rozne udzialy ;-), mi nie przeszkadza lanie do 50tek :-)
Odpowiedz
Dla tego też pytam, bo nie wiem na ile takie sample 25ml lane w buteleczki 50ml będą reagować z powietrzem za nim dotrą do właścicieli, co czasem może zmienić ich smak.. i po drugie tak jak przypuszczałem niektóre osoby brały nie tylko dla siebie więc powinno być rozdzielone, ale wolałem się upewnić
Odpowiedz
u mnie jest prosta sytuacja: wszystko co lejesz lej w 50. Wszystko co masz w oryginalnych butelkach wyślij w oryginalnych - zaoszczędzi Ci to buteleczek - ja sobie je najwyżej przeleje sam do małych lub od razu wypije więc nie zwietrzeją.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 33 gości