04-13-2015, 08:19 PM
Ja również będę musiał w takim razie przesłać swoją notkę wcześniej.
Glenrothes 1990 24YO Cadenhead's
|
04-13-2015, 08:19 PM
Ja również będę musiał w takim razie przesłać swoją notkę wcześniej.
04-13-2015, 09:02 PM
Do kogo przesyłamy notki i oceny zatem? Może któryś z Adminów się zgłosi
Jednocześnie wyrazy podziękowania / współczucia dla Bartoszka za samplowanie trzech takich samych butelek ... Dzięki Bartoszku. Jak chcesz ja mogę jakoś pomóc. Samplingi to niełatwa rzecz ... z rożnych powodów.
04-13-2015, 09:56 PM
Jeszcze jedna sprawa - czy szykuje się jakaś zbiorowa wysyłka do Warszawy, celem ograniczenia kosztów wysyłki?
04-13-2015, 09:59 PM
Oj ale sampling mi przeszedł,
szkoda, że nie można newslettera zamówić
04-13-2015, 10:12 PM
Cytat: współczucia dla Bartoszka za samplowanie trzech takich samych butelek miałem roszerzyć sampling o inne pozycje, ale skoro już się uzbierały 3 takie same to zakończę temat, bo potem ciężko by mi było to ogarnąć Cytat:Jeszcze jedna sprawa - czy szykuje się jakaś zbiorowa wysyłka do Warszawy, celem ograniczenia kosztów wysyłki? dla mnie żaden problem
04-18-2015, 07:59 PM
proszę podeślij konto bo wyjdę na nierzetelną osobę
04-21-2015, 01:54 PM
W związku z faktem iż butelki dotarły, podobnie jak większość wpłat będę się powoli przymierzał do rozlania i pakowania.
Muszę tylko znalezć chwilkę czasu, bo coś ostatnio nie mogę zakrętu złapać i nie wiem czy mi starczy buteleczek, bo miała być jedna, a nie trzy butelki. Ale to wtedy szybko domówię Bardzo proszę w tym wątku napisać mi czy mam jakieś przesyłki łączyć, czy komuś odłożyć na pózniej itd. Nie wiem jak wyjdzie z kurierem, bo coś chcą ceny znów podnosić, ale jak się nie dogadam to skoczę na PP i puszczę paczki
04-21-2015, 02:00 PM
jak dla mnie to spokojnie możesz poczekać może uda mi się nie zaspać przy ewentualnym kolejnym samplingu i tak dziękuję oczywiście przelew poszedł
04-22-2015, 01:43 PM
surykatka napisał(a):Bardzo proszę w tym wątku napisać mi czy mam jakieś przesyłki łączyć, czy komuś odłożyć na pózniej itd.Ja poproszę o przechowanie na później. Po następnych samplingach jak zbierze się jeszcze kilka sampli to wtedy przypomnę się z prośbą o wysyłkę. Dzięki.
04-22-2015, 03:29 PM
Bartosz nie pamiętam czy zapłaciłem za przesyłkę. Jeśli tak to wyślij.
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|