Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Glenrothes 1990 24YO Cadenhead's
Ja również będę musiał w takim razie przesłać swoją notkę wcześniej.
Odpowiedz
Do kogo przesyłamy notki i oceny zatem? Może któryś z Adminów się zgłosi Wink

Jednocześnie wyrazy podziękowania / współczucia dla Bartoszka za samplowanie trzech takich samych butelek ... Dzięki Bartoszku. Jak chcesz ja mogę jakoś pomóc.

Samplingi to niełatwa rzecz ... z rożnych powodów.
Odpowiedz
Jeszcze jedna sprawa - czy szykuje się jakaś zbiorowa wysyłka do Warszawy, celem ograniczenia kosztów wysyłki?
Odpowiedz
Oj ale sampling mi przeszedł,
szkoda, że nie można newslettera zamówić Big Grin
Odpowiedz
Cytat: współczucia dla Bartoszka za samplowanie trzech takich samych butelek

miałem roszerzyć sampling o inne pozycje, ale skoro już się uzbierały 3 takie same Sad to zakończę temat, bo potem ciężko by mi było to ogarnąć

Cytat:Jeszcze jedna sprawa - czy szykuje się jakaś zbiorowa wysyłka do Warszawy, celem ograniczenia kosztów wysyłki?

dla mnie żaden problem Wink
Odpowiedz
proszę podeślij konto bo wyjdę na nierzetelną osobę Smile
Odpowiedz
W związku z faktem iż butelki dotarły, podobnie jak większość wpłat będę się powoli przymierzał do rozlania i pakowania.
Muszę tylko znalezć chwilkę czasu, bo coś ostatnio nie mogę zakrętu złapać Wink i nie wiem czy mi starczy buteleczek, bo miała być jedna, a nie trzy butelki.
Ale to wtedy szybko domówię Wink

Bardzo proszę w tym wątku napisać mi czy mam jakieś przesyłki łączyć, czy komuś odłożyć na pózniej itd.
Nie wiem jak wyjdzie z kurierem, bo coś chcą ceny znów podnosić, ale jak się nie dogadam to skoczę na PP i puszczę paczki
Odpowiedz
jak dla mnie to spokojnie możesz poczekać może uda mi się nie zaspać przy ewentualnym kolejnym samplingu i tak dziękuję oczywiście przelew poszedł
Odpowiedz
surykatka napisał(a):Bardzo proszę w tym wątku napisać mi czy mam jakieś przesyłki łączyć, czy komuś odłożyć na pózniej itd.
Ja poproszę o przechowanie na później. Po następnych samplingach jak zbierze się jeszcze kilka sampli to wtedy przypomnę się z prośbą o wysyłkę. Dzięki.
Odpowiedz
Bartosz nie pamiętam czy zapłaciłem za przesyłkę. Jeśli tak to wyślij.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości