Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1. Spotkanie Forum SmakWhisky 10.04.2015 - Warszawa
Pamiętajcie o jeszcze jednej bardzo ważnej rzeczy: jutro 10 kwietnie czyli "rocznica"
Weźcie pod uwagę godzinę zapasu, bo może być tak że Jarek i Szalony Antonio pokrzyżują plany naszym samochodom, autobusom, tramwajom itp
Odpowiedz
snoop napisał(a):Pamiętajcie o jeszcze jednej bardzo ważnej rzeczy: jutro 10 kwietnie czyli "rocznica"
Weźcie pod uwagę godzinę zapasu, bo może być tak że Jarek i Szalony Antonio pokrzyżują plany naszym samochodom, autobusom, tramwajom itp

Oby nie, bo ja przed mam jeszcze na ostatnią chwilę kilka spraw do załatwienia.
Odpowiedz
Też bym nie chciał ale sami wiecie jak bywa :roll:
Odpowiedz
pakowanie od nowa. Karton nie mieści się do walizki. Urwał nać! :lol:
Odpowiedz
snoop napisał(a):Pamiętajcie o jeszcze jednej bardzo ważnej rzeczy: jutro 10 kwietnie czyli "rocznica"
Cholera. Akurat o 14 ruszają z pl. Trzech Krzyży i zablokują mi tramwaj. :evil:
Chyba trzeba jechać autobusem jakimiś objazdami.
Odpowiedz
cubus napisał(a):pakowanie od nowa. Karton nie mieści się do walizki. Urwał nać! :lol:

Hmmm, użyj WinZip albo WinRar :lol:
Odpowiedz
snoop napisał(a):
cubus napisał(a):pakowanie od nowa. Karton nie mieści się do walizki. Urwał nać! :lol:

Hmmm, użyj WinZip albo WinRar :lol:

zrobiłem repack Big Grin ledwo ciuchy wlazły do walizki. Macie szczęście! nie przyjdę nago :lol:
Odpowiedz

przepakuj do reklamówek z biedronki :lol: :lol: :lol:
Odpowiedz
po co Ci ciuchy?
Odpowiedz
Sendilkelm napisał(a):po co Ci ciuchy?

żebyście się nie porzygali :lol:
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 13 gości