Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Samplowanie na forum
Właśnie porozlewałem do buteleczek. Muszę przyznać, że zapachowo zrobiliśmy dobry zakup (jeszcze nie smakowałem, choć korciło). Już wiem co znaczy zapach lakieru w Benach Wink
Odpowiedz
eee ja bym chyba nie wytrzymał Smile Wy już za kilka dni możecie popróbować, ja dopiero w Chełmie będę za dwa tygodnie, a póżniej jeszcze muszę je zabrać do Dublina bo obiecałem koledze że razem przetestujemy hehe, zatem muszę uzbroić się w cierpliwość Smile

ps. po prosze tym in post co kolwiek by to nie bylo Smile
"coco jambo i do przodu"
Odpowiedz
Przesyłka wysłana do Neptune. Nr przesyłki GLS 708495218502.
Zmienił się cennik w GLSie i co dziwne staniało. Zamiast 30 PLN zapłaciłem 23 PLN. Dajcie informację czy te 7 złotych rozbić proporcjonalnie, czy odliczymy to od następnej wysyłki jaką kiedyś będę robił.
Odpowiedz
Tomek napisał(a):Przesyłka wysłana do Neptune. Nr przesyłki GLS 708495218502.
Zmienił się cennik w GLSie i co dziwne staniało. Zamiast 30 PLN zapłaciłem 23 PLN. Dajcie informację czy te 7 złotych rozbić proporcjonalnie, czy odliczymy to od następnej wysyłki jaką kiedyś będę robił.

Mi nic nie odliczaj, a sobie zatrzymaj za fatyge, bez sensu teraz grosze liczyc
Odpowiedz
Doszło Big Grin
Mam do oddania 3 sample dla Sendilkelma, 3 dla Aragorna, 6 dla Mariusza123, 1 dla Danielito. I czyja jest ta 21 letnia Caol Ila z TWC?
Odpowiedz
Tomek napisał(a):Zamiast 30 PLN zapłaciłem 23 PLN. Dajcie informację czy te 7 złotych rozbić proporcjonalnie, czy odliczymy to od następnej wysyłki jaką kiedyś będę robił.

Będziesz miał na małe piwo w knajpie, albo na duże w happy hourSmile
Odpowiedz
Neptune napisał(a):Doszło Big Grin
I czyja jest ta 21 letnia Caol Ila z TWC?

Moja, mojaSmile
Odpowiedz
Aragorn napisał(a):

Moja, mojaSmile
Nasza, nasza Smile Rozsamplujesz?

TO kiedy umawiamy się na odbiór i gdzie? I przyjedźcie tym razem wszyscy bez aut Smile
Odpowiedz
Sendilkelm napisał(a):
Aragorn napisał(a):

Moja, mojaSmile
Nasza, nasza Smile Rozsamplujesz?

Przez chwilę myślałem,że może by ją rozsamplować, ale jednak zostawię ją sobie na jakąś lepszą okazję, no chyba,że moja cierpliwość się skończy to dam znaćSmile
Odpowiedz
Aragorn pamiętaj o tych samplach dla mnie Smile
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości