Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Glenfarlas.. PE za jakiś czas
Tak trochę poza tematem, ale chciałbym się zapytać , czy cena za standardowe Glenfarclas 40yo 1300 zł jest wg was dobra ?
Odpowiedz
Tak, dobra. W niemieckich sklepach jest za jakieś 340 eur. Dochodzi przesyłka i już masz 1400zł.
Odpowiedz
Policzone i tak to wychodzi:

577zł za zestaw sampli po 50ml, w tym są buteleczki
Większość pewnie odbierze przy okazji, a kto potrzebuje wysyłkę to niech da znać, wtedy dojdzie koszt paczkomatu/kuriera,PP

Wpłaty na moje konto, wszelkie zapytania w nurtujących kwestiach tutaj lub na priv jak kto woli Wink

Ostatnia butelka już wysłana, czyli powinna dojść w tym tygodniu
Odpowiedz
W ramach przypomnienia, ponieważ butle udało się skompletować wcześniej niż planowaliśmy a kaska i tak już zapłacona.. proszę na spokojnie przemyśleć sprawę wpłat, jeśli ktoś nie dysponuje obecnie finansami lub ma jakąś inną specyficzną sytuacją proszę pisać, na pewno jak zawsze się dogadamy Smile

Właśnie napisałem do Daniela żeby zamówił 70 buteleczek 50ml.. bardzo się ucieszył :mrgreen:

I na koniec mała prowokacja, kiedy jakiś ciekawy PE na sample Wink .. butla już upatrzona
Odpowiedz
surykatka napisał(a):I na koniec mała prowokacja, kiedy jakiś ciekawy PE na sample Wink .. butla już upatrzona

od razu się wpisuje na 50ml Big Grin
Odpowiedz
Do tematu PE wrócę za jakiś czas, ale opcje są generalnie dwie, albo polowanie na aukcji.. albo zakup w sklepie gdzieś za granicą. Z aukcjami to bywa przeróżnie.
W sklepie już coś naprawdę ciekawego upatrzyłem po bourbonie, bo jak wiadomo tutaj PE potrafi się świetnie spisać, ale cena ok. 550e.

Podobno, że można kupić taniej ciekawe PE w CS na aukcjach za ok. 400e , mi się nie udało.. takiej upolować, a mam ich kilka w piwnicy Wink
Ale jak ktoś ma sensowny link do sklepu lub wie na jakich innych aukcjach polować, to niech da znać, mogę się zająć realizacją zakupu i samplowaniem
Odpowiedz
surykatka napisał(a):Policzone i tak to wychodzi:

577zł za zestaw sampli po 50ml, w tym są buteleczki ...

Kasa poszła. Z przesyłką się jeszcze dogadamy.

Dzieki i pozdrawiam
Odpowiedz
surykatka napisał(a):Lista Glenfarclasowych śmiałków:

1. surykatka 100 ml
2. Daniel (i grupa) 200 ml (jak będzie nadmiar chętnych z forum to zredukuję ilość)
3. rozen 50 ml
4. cubus 50ml
5. malthead 50ml
6. sebastian_ka 100ml
7. k@mil 50ml
8. Bartek 50ml
9. Sendilkhelm 50ml
10.Neptune

Hej, potwierdzam, że Glenfarclasy już otwarte i smaczne Tongue .
Poproszę o ustalanie spraw finansowych z Bartoszkiem, a logistyki ze mną. Spieszyć się nie trzeba (ale można) najważniejsze by realizacja samplingu, sprawy finansowe i etc zamknęły się do spotkania forumowego gdzie większości osób przekażę buteleczki. Ci co chcą wcześniej, wpłacają wcześniej, a ja wysyłkę będę realizował na bieżąco (jak tylko otrzymam buteleczki zamówione).

Pozdrowienia
Odpowiedz
Oj ciężko będzie wytrzymać jeszcze ponad miesiąc ale trudno. Ja proszę o przekazanie na spotkaniu w kwietniu, no chyba że głód będzie silniejszy Big Grin
Odpowiedz
Danielu, ja również odbiorę jednak na spotkaniu (razem z moimi Bartoszkowymi samplami) Wink
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości