Liczba postów: 1,641
Liczba wątków: 10
Reputacja:
0
Sendilkelm napisał(a):snoop napisał(a):Dziś dłuuuugo już stojący w szafce sampel Glen Keith TWA 21yo (51,4%)
http://www.whiskybase.com/whisky/52475/ ... h-1992-twa
Rafał mi dziś o nim przypomniał wpisem w innym dziale i nie żałuję, że dziś po niego sięgnąłem - naprawdę dobra whisky 
Ciesze się, że smakował. Ta whisky jest bardzo ciekawa - może nie porywa jakoś mocno, ale warto jest jej liznąć ...
DO tego, ostatnio już była na aukji WA....
Ja już kilka razy ją wyciągałem z szafki ale zawsze ostateczny wybór padał na co innego...w końcu utkwiła gdzieś na tyle "przysypana" innymi samplami. Wczoraj jak odkopałeś temat to doznałem olśnienia, że przecież mam tego sampla
Naprawdę fajna whisky, dla mnie tak na szósteczkę
Liczba postów: 2,836
Liczba wątków: 50
Reputacja:
0
Liczba postów: 1,699
Liczba wątków: 30
Reputacja:
0
Ja chyba do roboty sobie sample pozwożę, żeby chociaż wąchać  :lol:
Reputacja:
0
K@mil napisał(a):Ja chyba do roboty sobie sample pozwożę, żeby chociaż wąchać :lol:
Najlepiej je schowaj gdzieś pomiędzy kwiatkami w doniczce, a jak sprzątaczka znajdzie to powiesz, że nie wiesz dlaczego tam wyrosło - Awans murowany  :lol:
Reputacja:
0
Co do awansu, to nie wyczułem jeszcze prezesa, czy jest whiskowy, więc to niepewny temat :lol:
Liczba postów: 2,202
Liczba wątków: 41
Reputacja:
0
K@mil napisał(a):Co do awansu, to nie wyczułem jeszcze prezesa, czy jest whiskowy, więc to niepewny temat :lol: Trzeba poczekać na jakąs imprezę integracyjną  po takiej imprezie to będzie wszystko wiadomo. A pewne informację uzyskane podczas takiej imprezy to awans murowany :lol: :lol:
"coco jambo i do przodu"
Reputacja:
0
Zawsze możesz sobie przelać do butli po Ice-Tea i sączyć dużymi łykami
Reputacja:
0
Ojj w takiej byłoby słabo na koniec pracy
Liczba postów: 143
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
U mnie dzisiaj mały przegląd sampelków Glendronacha: Revival, 15 Tawny Port, 16 Platinium, 18 i 21. I coś czuję że to nie sampelki, ale butelki tychże wydań w większości wypadków zagoszczą w moim kartoniku po dniu dzisiejszym
Reputacja:
0
Miły wieczór musiał być z GD
|