02-16-2015, 08:58 AM
U mnie sprawa się wyklarowała i dla mnie poproszę 1 x komplet po 50 ml.
Dzięki i pozdrawiam
Dzięki i pozdrawiam
Glenfarlas.. PE za jakiś czas
|
02-16-2015, 08:58 AM
U mnie sprawa się wyklarowała i dla mnie poproszę 1 x komplet po 50 ml.
Dzięki i pozdrawiam
02-16-2015, 11:33 AM
1 x 50ml
Weekend bylem nieobecmy, mam nadzieje, ze zdazylem
02-16-2015, 12:11 PM
Widzę, ze chyba sie nie zalapalem. Czy znalazłaby sie w takim razie jakaś dobra dusza, która odstapilaby po 15ml ze swoich sampli? Dla mnie nawet lepsze rozwiazanie, bo na spróbowanie i jednego drama wystarczy, a finansowo nie będzie tak bolało.
02-16-2015, 12:16 PM
Neptune, poczekajmy aż szef tego samplingu tu zajrzy, to na pewno będzie coś obmyślał, tak żeby każdy był zadowolony
![]() Ewentualnie jak nie da rady mogę po dyszce odstąpić od swoich, ktoś jeszcze dorzuci dyszkę i coś się uzbiera.
02-16-2015, 12:28 PM
Zamykamy sampling Glenfarclasa, z rozenka ściągłem zestaw 50ml na rzecz adminka Rafała
![]() Pozostaje kwestia Neptuna, czy sebastian_ka odstąpi ci zgodnie z wstępną deklaracją zestaw 50ml czy chcesz dogadać się z chłopakami tak jak proponowali? Napiszcie w tym wątku jak chcecie sprawę rozwiązać Koniec końców, dzisiaj odbieramy część butli, jak również dzisiaj robię zakupy w Niemczech na resztę samplingu. Powtórzę się może jeszcze raz po Danielu swoją wypowiedzią, ale cóż.. sampling nie jest tani, ale tego od początku nie ukrywaliśmy, butelki kupione w dobrych cenach, ale i tak 1962 to wydatek połowy samplingu, a zaznaczam że zakupiony naprawdę w dobrej cenie, raczej nie osiągalnej nigdzie obecnie na rynku. Mamy możliwość o czym wspominał Daniel dołożenia do samplingu jako rozbiegówki i swoistego kalibratora takiej butli: http://www.whiskybase.com/whisky/26683/glenfarclas-2002 .. ale jak napisał Daniel nie chcieliśmy już podnosić i tak sporych kosztów, gdyby jednak była tak wola można ją dołożyć ![]() Można było wejść szerzej w lata 70 i 80 bo tu wybór butli w dobrych cenach jest jeszcze osiągalny, ale nie taki był cel samplingu, no i poza tym wtedy trzeba by odpuścić ze względu na koszty rocznik 1962 a na to nie chcieliśmy się zgodzić, bo jak nie teraz to kiedy spróbujemy tak starego Glenfarclasa.
02-16-2015, 12:44 PM
Biorę rozbieg ... :mrgreen: .. ówkę!
Nalejcie mi 50 do kompletu. Mam nadzieje,że reszta też się przyłączy.
02-16-2015, 12:48 PM
surykatka napisał(a):Pozostaje kwestia Neptuna, czy sebastian_ka odstąpi ci zgodnie z wstępną deklaracją zestaw 50ml czy chcesz dogadać się z chłopakami tak jak proponowali? Napiszcie w tym wątku jak chcecie sprawę rozwiązaćTak, zgodnie z wcześniejszą deklaracją odstąpię dla Neptuna. Neptun, daj tylko znać czy chcesz 15 ml, tak pisałeś, czy całe 50 ml. Ja trochę z pazerności wziąłem 100ml :oops: ale nie ma problemu abym odstąpił Tobie 50 ml 8-) . Tak więc decyzja należy do Ciebie.
02-16-2015, 12:58 PM
Przy takim samplingu pazerność jest wytłumaczalna
![]() Coraz lepsze i coraz sprawniejsze te nasze samplingi. Tak trzymać Panowie 8-)
02-16-2015, 02:05 PM
Jeśli ktoś się czaił i nie zdążył, albo kwota zabijała, to mogę się z kimś podzielić i rozbić na pół swoją część
![]() |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|