02-13-2015, 03:41 PM
Powiem tak, niektóre rzeczy to tutaj potrójnie trzeba chyba wstawiać w sampling %)
Tapatalk by się przydał na forum
[Z] Hibiki / GlenDronach / Glenfarclas
|
02-13-2015, 03:41 PM
Powiem tak, niektóre rzeczy to tutaj potrójnie trzeba chyba wstawiać w sampling %)
02-13-2015, 03:48 PM
:o :o
Wyparowała w 7 minut !!! hock: Czy to aby nie jakiś nowy rekord Pozdrawiam wszystkich ZAGŁODZONYCH bardzo serdecznie Norrrmalnie nie mogę :lol: :lol: :lol:
02-13-2015, 03:50 PM
biedni Ci co wrócą z roboty wieczorem i zajrzą na forum
szok! :o
02-13-2015, 04:05 PM
Te ciągłe napięcie w dziale "Sample" mnie wykończy :lol:
02-13-2015, 04:10 PM
cubus napisał(a):biedni Ci co wrócą z roboty wieczorem i zajrzą na forum snoop napisał(a):Te ciągłe napięcie w dziale "Sample" mnie wykończy :lol: Do następnych samplingów obowiązkowo trzeba dołączyć baldrian albo przynajmniej melissę! No, poważnie. Szczęście, że tym razem nie zapomniałem się zapisać bo tu powoli nie ma czasu na błędy i chwilę zawachania Może trzeba będzie pomyśleć, żeby uregulować trochę zasady samplingu i np. umówić się, że wstawiamy dopiero po którejś godzinie albo tylko w niedzielę przed południem Ja pierdziele, powoli ustawki na sampling trzeba bedzie robić _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Gdyby komuś, kto się nie załapał, naprawdę bardzo zależało na tych GD to niech pisze. PZDR.
02-13-2015, 04:12 PM
albo na sampling dwie butle. Jedna rano, druga wieczorem podwójna szansa by była
02-13-2015, 04:18 PM
cubus napisał(a):albo na sampling dwie butle. Jedna rano, druga wieczorem podwójna szansa by była No i ograniczenie ilościowe - taki whisky-sampling "na kartki" jak dawniej :lol: (swoją drogą ciekaw jestem, kto z was to pamięta?!)
02-13-2015, 04:26 PM
Ja na szczęście kartki pamiętam słabo, ale jak patrzę, że gdy dosłownie na kilka minut opuściłem forum a tu drugi GD poszedł to jestem za ich przywróceniem oczywiście na forum
02-13-2015, 04:31 PM
k_udel napisał(a):Ja na szczęście kartki pamiętam słabo, ale jak patrzę, że gdy dosłownie na kilka minut opuściłem forum a tu drugi GD poszedł to jestem za ich przywróceniem oczywiście na forum Ustrzeliłeś jako pierwszy i straciłeś czujność
02-13-2015, 04:33 PM
Głód w narodzie potężny
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|