Wprowadziłem mała modyfikację 1 posta w tym wątku. Dodatkowo zaktualizowałem listę butelek.
Zgłoszenia na imprezę przyjmujemy do
22.02.2015, jeżeli ktoś zdecyduje się na uczestnictwo w spotkaniu po tym terminie zrobimy wszystko aby mógł wziąć w nim udział, ale nie możemy niczego zagwarantować. Zatem osoby niezdecydowane mają ostatnie dni na podjęcie decyzji
Najpóźniej do 02.03.2015 podamy dokładną lokalizację spotkania.
Pod uwagę bierzemy głównie restauracje, które serwują pożywne jedzenie oraz bez problemu przyjmą blisko 20-osobową grupę z własnym alkoholem :twisted: Wbrew naszym obawom nie jest wcale tak trudno znaleźć przyjazne miejsca, ale chcemy aby wybrany lokal w 100% spełniał nasze oczekiwania, dlatego z decyzją musimy poczekać do zamknięcia listy uczestników.
Bezpiecznie przyjmijcie, że piątek 10.04.2015 będziecie mieć wolny
Myślę, że możemy zacząć się zbierać od godz. 14 tak aby równo o 15.00 zacząć nasze spotkanie. Pamiętajcie, że szykuje się spory arsenał, a czas podczas takich imprez przemija zaskakująco szybko. Lepiej zacząć wcześniej i skończyć później niż na odwrót 8-)
PS. Proszę informujcie nas o specjalnych gościach albo osobach towarzyszących (żonach/mężach/dzieciach/zwierzętach). Żona to też człowiek i miejsce w restauracji by się jej przydało 8-) Dzieci lepiej żeby nie brały udziału w imprezie. Ze zwierzętami może być ciężko żeby siedziały razem z nami przy stole, ale nie ma rzeczy niemożliwych.