Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wspólne zakupy
No najlepiej ktoś z Wawy żeby to przytulił i przetrzymał.
Jeśli nie ma chętnych, to ja mogę to przygarnąć, bo i tak będę jechał samochodem.
Odpowiedz
K@mil napisał(a):No najlepiej ktoś z Wawy żeby to przytulił i przetrzymał.
Jeśli nie ma chętnych, to ja mogę to przygarnąć, bo i tak będę jechał samochodem.
Kamil a co Ty wybrałeś z tych 2 pozycji co podałeś ?
"coco jambo i do przodu"
Odpowiedz
http://www.thewhiskycask.de/shpSR.php?A ... 370&p2=330
Odpowiedz
Zanotowane. Fajna lista butelek nam powstała Smile
"coco jambo i do przodu"
Odpowiedz
To fakt, zestawik jest niezły Wink
Odpowiedz
Dobra kolejne kroki:
1. Każdy dodaje do swojej butelki 4 EUR na przesyłkę.
2. Sumę ceny butelki i przesyłki mnoży przez 4,25 (eur może trochę podskoczyć).
3. Przesyła kasę na moje konto podając nick z forum:
Tomasz Matecki
54 1140 2004 0000 3602 7492 3384
4. Butelki zamawiam po zebraniu kasy od wszystkich, żeby nie było ze sklepem lipy, a nie za bardzo mam jak założyć.
5. Po zakupie EUR, przelewie i opłaceniu zamówienia, na forum wrzucę szczegółowe rozliczenie, a każdy dostanie zwrot reszty kasy na konto.
6. Decyzja gdzie idzie paka. Mi się wydaję że najlepiej do kogoś do Wawy. Kamil, jakby Ci coś wypadło, to flaszek by nie było. A tak będą na miejscu.

Tak do tej pory robiliśmy z Bartoszkiem i działało.
Odpowiedz
Który z Warszawy zgłasza się na ochotnika do przechowania butelek do czasu spotkania?
Odpowiedz
Jakby wiadome było miejsce spotkania, to byłoby łatwiej określić kto ma najbliżej. Bo targanie kilkunastu butelek na plecach przez całe miasto to raczej średni pomysł. A samochodem, z oczywistych względów, nikt raczej nie będzie jechał. Chyba, że z szoferem. Wink
Odpowiedz
Proponuję, aby poszła do mnie albo do Bartka. Może lepiej do Bartka, bo on też coś tam chyba zamawiał, to by miał swoją od razu.

Niestety czy do mnie, czy do Bartka, to nie jest to do Wawy Tongue No i na 99% będziemy na spotkaniu.
Odpowiedz
Może przyjść do mnie, jeden karton w tą czy w tą, narzeczona już się niczym nie zdziwi Wink
Osobom z Waw butelki mogę przekazać wcześniej, Single maltowi też mogę podrzucić któregoś dnia do Łodzi. Reszta może postać do kwietnia jeżeli oczywiście wszyscy się zgadzają na takie rozwiązanie. Obiecuję ich nie ruszać choć wszystkie są super Smile Smile
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości