Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wspólne zakupy
W kwietniu moge cos wziac Smile. Bartoszku ja czekam na informacje co sie wedlug ciebie kryje pod poszczegolnymi numerami, bo zeby sie nie zdradzic, sam ich jeszcze nie pilem.
Odpowiedz
Cytat:pozostaje mi tylko iść do lombardu i zastawic kilka rzeczy :lol:

Morganku ty jeszcze masz u mnie kilka niespodzianek odłożonych Wink

Cytat:Bartoszku ja czekam na informacje co sie wedlug ciebie kryje pod poszczegolnymi numerami, bo zeby sie nie zdradzic, sam ich jeszcze nie pilem.

Tomku postaram się dzisiaj bo wczoraj byłem w Kraku na Luxtorpedzie, a dzisiaj wieczorkiem mam wyjście na wódeczkę.. ale dzisiejszy poranek jeszcze taki długi.. postaram się wyrobić :mrgreen:

Cytat:Szczerze mówiąc, chodziło mi o sample glendronachów, ale prawie półwieczny Glenfarclas? Cóż, zapewne jedyna okazja w życiu. Wezmę kredyt i może starczy. Wink

Neptune Glendronachów było sporo samplowanych stąd omijałem te klimaty Wink .. ciężko byłoby dojść nawet do tego które były w samplingach i kto jakich próbował
Odpowiedz
Tomku wrzucam na raty:

viewtopic.php?f=11&t=558&p=21413#p21413
Odpowiedz
Jedna nerka już wystawiona na sprzedaż, także sampluj Bartoszku rarytasy Tongue Big Grin
Odpowiedz
Cytat:sampluj Bartoszku

chwilkę to potrwa zanim ogarnę temat, bo koncepcji zakupowch jest kilka, a muszą to być rozsądne butle cenowo żeby mógł się udać sampling. Jak chodzi o PE to tu jest generalnie kosmos cenowy w CS-sie i trzeba będzie polować na aukcjach, a glenfarclasy to tylko i wyłącznie raczej lata 90-te lub coś w tym stylu, wszystko starsze raczej bardzo drogie Sad
Odpowiedz
Pod koniec kwietnia jest Whisky Fair Limburg, więc trzeba kasę gromadzić. Mam więc nadzieję, że sampling jeszcze w tym miesiącu ogłosisz.
Odpowiedz
tak szybko chyba nie ogarnę takich butli, zbyt trudne zadanie szczególnie cenowo Wink
Odpowiedz
surykatka napisał(a):tak szybko chyba nie ogarnę takich butli, zbyt trudne zadanie szczególnie cenowo Wink

To w takim razie na spokojnie i bez pośpiechu. Ale jak ogłosisz na początku kwietnia, to będzie załamka.
Odpowiedz
Cytat:To w takim razie na spokojnie i bez pośpiechu. Ale jak ogłosisz na początku kwietnia, to będzie załamka

Na razie trzeba kaskę na Limburgowe zakupy zbierać, myślę że ogarniemy ciekawe butle na sampling na spokojnie po festiwalu, jak już się wszyscy festiwalowicze finansowo odkopią
Odpowiedz
Ok Panowie. Myślę ze jak do jutra nikt się nie doczepi do zakupów to mozemy zamknąć liste.wtedy poprosimy Tomka o dalsze instrukcje. Co Wy na to.
"coco jambo i do przodu"
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 8 gości