Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co dzis na stole?
Dla mnie ta bunna to 4-5. Zapach rzeczywiście najlepszy. Piłem ją samą więc konkurencja nie miała wpływu na ocenę.
Ten Kavalan vinho zdecydowanie bardziej mi podszedł.
Odpowiedz
U mnie ta Bunna 86-87. Zapach super, finisz super, ale w smaku gorzej w porównaniu do odczuć na WWF.
Odpowiedz
U mnie dzisiaj Glenfarclas 25. Szkoda, że miałem tylko 50 ml. Muszę przyznać, że Glenfarclas to jedna z moich ulubionych whisky. Utwierdzam się w tym próbując kolejne wypusty tej destylarni. Gdyby nie cena dwudziestkipiątki pijałbym ją codziennie.
Na koniec cytat ze strony Glenfarclas oddający trafnie to co czuje do tej whisky:
Cytat:A great after-dinner whisky so rich and full that it is a dessert in itself
Odpowiedz
Dzisiaj w kieliszku Mortlach 1994/2014 20yo MoS. Whisky po sherry to zdecydowanie moje klimaty. Whisky słodka a do tego długi, rozgrzewający finish. Udane zakończenie ciężkiego tygodnia.
Odpowiedz
Dziś wieczór pod znaken GD 21 Parliment. Uwielbiam Smile
Odpowiedz
Tak glendronacha 21 tez lubie i moglbym go pic codziennie Wink
Odpowiedz
Ja tak samo. Glendronachy 15+ najchętniej pijałbym dzień w dzień.
Odpowiedz
Tak zachwalacie to ja dziś wieczorem wreszcie otworzę Parllamenta. Kupiłem go za radą Tomka jakiś czas temu. To jak na razie najdroższy z moich nabytków ale przyszedł na niego czas.
Odpowiedz
Tomek B napisał(a):Tak zachwalacie to ja dziś wieczorem wreszcie otworzę Parllamenta. Kupiłem go za radą Tomka jakiś czas temu. To jak na razie najdroższy z moich nabytków ale przyszedł na niego czas.

Na pewno będziesz zadowolony Wink Ja mam jeszcze kapkę z samplingu Kamila i chyba dziś wieczorem też sobie naleję Big Grin
Odpowiedz
snoop napisał(a):
Tomek B napisał(a):Tak zachwalacie to ja dziś wieczorem wreszcie otworzę Parllamenta. Kupiłem go za radą Tomka jakiś czas temu. To jak na razie najdroższy z moich nabytków ale przyszedł na niego czas.

Na pewno będziesz zadowolony Wink Ja mam jeszcze kapkę z samplingu Kamila i chyba dziś wieczorem też sobie naleję Big Grin

U mnie w barku zawsze butla Parliamenta musi stać i zawsze stoi - najczęściej niezbyt pełna Tongue
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 29 gości