02-05-2015, 07:36 PM 

Sherryyy 

| 

Wspólne zakupy

| 

| 

02-05-2015, 07:36 PM 

Sherryyy  

02-05-2015, 08:32 PM 

Ogarnijcie jakie butelki chcecie, to z płatnościami zrobimy jak zawsze z Bartoszkiem.

02-05-2015, 09:08 PM 

Ja myślałem o takiej butelce Bowmore'a wstępnie 

http://www.thewhiskycask.de/shpSR.php?A ... 370&p2=325 Ale po tych wszystkich obliczeniach, to ok.300 to chyba nie wyjdzie. Luty pełno wydatków, ale jakoś udźwignę może jeszcze butlę  

02-05-2015, 09:16 PM 

W takim razie ja jednak zostaję przy tym Mortlachu: 

http://www.thewhiskycask.de/shpSR.php?A ... f=mortlach Chyba, że już go ktoś wybrał. Fajny ten Bowmore . ![]() Wieczorem zrobię edycję pierwszego posta i ta wkleję butelki co są zaklepane. 
"coco jambo i do przodu"

02-05-2015, 09:21 PM 

To widzę porządny przekrój nastolatków w ciemnej sherry się nam szykuje. Dobrze panowie, dobrze.   

02-05-2015, 09:45 PM 

Neptune napisał(a):To widzę porządny przekrój nastolatków w ciemnej sherry się nam szykuje. Dobrze panowie, dobrze. Pewnie po Bourbonie cos się trafi   ale wolę ciemniejszą stronę mocy .

"coco jambo i do przodu"

02-05-2015, 10:02 PM 

Ja miałem dziś poszperać w sklepie ale dopiero wróciłem do domu...mało czasu ostatnio na wszystko :?  

Postaram się jutro :roll: Dla odmiany może za czymś po bourbonie się rozejrzę...albo coś z Islay :twisted: 

02-05-2015, 11:47 PM 

Mi też single malt zaimponił tym Bowmorem  

Snoop spokojnie wybieraj   jeszcze kupa czasu do imprezy, chyba że reszta się już niecierpliwi? Jak będzie Wam brakowało osoby do zakupów to może i ja bym się na coś skusił... kiedy jest plan żeby robić zamówienie? 

02-06-2015, 12:01 AM 

Ten Bowmore był jedna z tych 9 butelek które podałem w innym poście z tego sklepu. Bardzo fajna butelka . Dlatego też cieszę się że ktoś ją kupi  

i sprawdzimy jak smakuje .A zakupy na spokojnie jak Wszyscy chętni coś wybiorą. 
"coco jambo i do przodu"

02-06-2015, 08:12 AM 

Konradzie, popraw proszę 2 linki propozycji od maltheada, bo nie wiadomo co tam chłopak wybrał  

| 
| 

« Starszy wątek | Nowszy wątek »

|