Liczba postów: 2,366
Liczba wątków: 97
Reputacja:
8
SingleMaltMinisMan napisał(a):single malt napisał(a):Nie mieszają się smaki później ze sobą?
Zapewne to było czyszczenie magazynów , więc aromaty nie są tutaj głównym celem  Raczej wizyta znajomych i poglądowe przejście przez wszystko.
Zdecydowanie najlepszy Springbank od Kanzlera. Potem Bunna, Milton, Springbank 12.
Liczba postów: 2,202
Liczba wątków: 41
Reputacja:
0
U mnie dziś na spokojnie:
http://www.whiskybase.com/whisky/55989/tomatin-1988-mos
spokojnie i niestety słabo. Pozycja odchaczona. Myślałem że będzie lepiej. Whisky ma 25 latek, dobry rolewający a tu klops. W zapachu płasko, smak to samo , nic się nie dzieje. Szkoda ale jutro kolejne sample czekają
"coco jambo i do przodu"
Liczba postów: 1,641
Liczba wątków: 10
Reputacja:
0
Ja dziś z uwagi na mały sukces :
postanowiłem poświętować razem z:
http://www.whiskybase.com/whisky/1820/g ... montillado
P.S. notka jutro
Liczba postów: 1,699
Liczba wątków: 30
Reputacja:
0
Gratki Przemo. Kto samplował tego Glengoyna, chyba Bartoszek, bo ja się już gubię gdzie co u kogo mam
Liczba postów: 2,202
Liczba wątków: 41
Reputacja:
0
Gratki dla bramkarza. Super . A butelka na świętowanie przednia. A samplował go Bartoszek.
"coco jambo i do przodu"
Reputacja:
0
Dokładnie, sampel jest od Bartoszka  Naprawdę zajebista ta Glengoyne, taka wiśniowo-jeżynowo-skórzasta, w ustach aż gęsta, cudo!!!
Notkę wrzucę pewnie wieczorem bo za dużo dziś mam roboty w robocie
Liczba postów: 1,699
Liczba wątków: 30
Reputacja:
0
Aż zapragnąłem ją mieć
Reputacja:
0
K@mil napisał(a):Aż zapragnąłem ją mieć 
Po wczorajszym wieczorze mam takie samo pragnienie, tylko nigdzie nie mogę jej znaleźć :roll:
Liczba postów: 2,610
Liczba wątków: 35
Reputacja:
0
Cytat:Kto samplował tego Glengoyna, chyba Bartoszek, bo ja się już gubię gdzie co u kogo mam 
..u mnie masz k@milu tego sampelka.. ale nie wiem czy sobie go od ciebie nie odkupię :mrgreen:
Reputacja:
0
surykatka napisał(a):Cytat:Kto samplował tego Glengoyna, chyba Bartoszek, bo ja się już gubię gdzie co u kogo mam 
..u mnie masz k@milu tego sampelka.. ale nie wiem czy sobie go od ciebie nie odkupię :mrgreen:
Trzeba było się nie przyznawać :lol: Ja zapragnąłem mieć cała butelkę
|