Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Z] Sampling pod choinkę
25ml mógłbym wziąć jak mi malt linię kredytową otworzy Big Grin
Odpowiedz
K@mil napisał(a):25ml mógłbym wziąć jak mi malt linię kredytową otworzy Big Grin

odroczenie płatności do kiedy?
Odpowiedz
Brawo dla Daniela za męską decyzję Smile Smile
Odpowiedz
Bartek napisał(a):Brawo dla Daniela za męską decyzję Smile Smile

Tak jest. Dzięki dla Daniela.

W takim razie teraz jeszcze tylko przelewy do reszty i puszczamy zamówienie.
Odpowiedz
Jezu jaj to dobrze że zamknięty ten sampling. Bo już prawie się złamałem. ;-)
"coco jambo i do przodu"
Odpowiedz
morgan82 napisał(a):Jezu jaj to dobrze że zamknięty ten sampling. Bo już prawie się złamałem. ;-)

Twoja działka cały czas czeka i się do Ciebie uśmiecha Wink
Wrzucą tu chłopaki piękne zdjęcia Mosstowie w kieliszku to podejmiesz wyzwanie. Wink
Odpowiedz
morgan82 napisał(a):Jezu jaj to dobrze że zamknięty ten sampling. Bo już prawie się złamałem. ;-)

złamiesz się dopiero, jak ludzie pokosztują Smile, więc dziękuj Danielowi za asekurację!
Odpowiedz
:lol: dlatego jak przyjdą butelki to chyba będę musiał klapki na oczy załorzyć i przestać czytać co piszecie bo pewnie złamię się raz dwa Smile
"coco jambo i do przodu"
Odpowiedz
morgan82 napisał(a)::lol: dlatego jak przyjdą butelki to chyba będę musiał klapki na oczy załorzyć i przestać czytać co piszecie bo pewnie złamię się raz dwa Smile

Zawsze możesz prosić o czasowe zbanowanie Big Grin
Odpowiedz
Po krótce, bo nie mam za bardzo czasu dzisiaj:

Dzięki za szybkie przelewy. Szczegółowo będziemy sie rozliczać później jak będziemy znali ostateczne koszty.

Zamówienie w LMDW (czyli BA i Mostowie) złożyłem. Więc teraz czekamy i śledzimy przesyłkę. Będę tu informował w miarę na bieżąco.

Aberlour też już zapłacony ale wysyłka pewnie dopiero w pon/wto. Właściciel sklepu w szwajcarii będzie to wiózł przez granice do Austrii i z tamtąd słał do niemiec (!). Bezpośrednio ze szwajcarii mu nie wolno słać bo ponoć jest to traktowane - UWAGA TRZYMAJCIE SIĘ - jako "transport materiałów niebezpiecznych"!!!!

No ale cóż, na razie jest chyba dobrze?

Dzięki na tą chwilę i pozdrawiam wszystkich
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości