12-03-2014, 08:43 PM
25ml mógłbym wziąć jak mi malt linię kredytową otworzy
[Z] Sampling pod choinkę
|
12-03-2014, 08:46 PM
K@mil napisał(a):25ml mógłbym wziąć jak mi malt linię kredytową otworzy odroczenie płatności do kiedy?
12-03-2014, 08:50 PM
Brawo dla Daniela za męską decyzję
12-03-2014, 09:00 PM
Bartek napisał(a):Brawo dla Daniela za męską decyzję Tak jest. Dzięki dla Daniela. W takim razie teraz jeszcze tylko przelewy do reszty i puszczamy zamówienie.
12-04-2014, 12:06 AM
Jezu jaj to dobrze że zamknięty ten sampling. Bo już prawie się złamałem. ;-)
"coco jambo i do przodu"
12-04-2014, 09:13 AM
morgan82 napisał(a):Jezu jaj to dobrze że zamknięty ten sampling. Bo już prawie się złamałem. ;-) Twoja działka cały czas czeka i się do Ciebie uśmiecha Wrzucą tu chłopaki piękne zdjęcia Mosstowie w kieliszku to podejmiesz wyzwanie.
12-04-2014, 09:56 AM
morgan82 napisał(a):Jezu jaj to dobrze że zamknięty ten sampling. Bo już prawie się złamałem. ;-) złamiesz się dopiero, jak ludzie pokosztują , więc dziękuj Danielowi za asekurację!
12-04-2014, 11:09 AM
:lol: dlatego jak przyjdą butelki to chyba będę musiał klapki na oczy załorzyć i przestać czytać co piszecie bo pewnie złamię się raz dwa
"coco jambo i do przodu"
12-04-2014, 11:14 AM
morgan82 napisał(a)::lol: dlatego jak przyjdą butelki to chyba będę musiał klapki na oczy załorzyć i przestać czytać co piszecie bo pewnie złamię się raz dwa Zawsze możesz prosić o czasowe zbanowanie
12-04-2014, 04:01 PM
Po krótce, bo nie mam za bardzo czasu dzisiaj:
Dzięki za szybkie przelewy. Szczegółowo będziemy sie rozliczać później jak będziemy znali ostateczne koszty. Zamówienie w LMDW (czyli BA i Mostowie) złożyłem. Więc teraz czekamy i śledzimy przesyłkę. Będę tu informował w miarę na bieżąco. Aberlour też już zapłacony ale wysyłka pewnie dopiero w pon/wto. Właściciel sklepu w szwajcarii będzie to wiózł przez granice do Austrii i z tamtąd słał do niemiec (!). Bezpośrednio ze szwajcarii mu nie wolno słać bo ponoć jest to traktowane - UWAGA TRZYMAJCIE SIĘ - jako "transport materiałów niebezpiecznych"!!!! No ale cóż, na razie jest chyba dobrze? Dzięki na tą chwilę i pozdrawiam wszystkich |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|