Liczba postów: 2,841
Liczba wątków: 50
Reputacja:
0
ja pieprze, wy mnie wykończycie.
bartek dzięki za wskazówkę. zaraz uzupełnię.
sendilkelm, czyli dla menrana 50tka z twojej 100?
za chwilę roześlę informacje na pm odnośnie przelewów. jak pisałem wcześniej, poza bunną, która już do nas frunie, resztę musimy zrobić w formie przedpłat.
Liczba postów: 4,996
Liczba wątków: 156
Reputacja:
3
Rezerwowalem z mysla o nim Ale jesli juz dostaal po kims 50ml, to cala setka dla mnie .... chyba, ze ktos chce
Reputacja:
0
ból w tym, że pomimo rezygnacji tomka dla menrana nie wystarczyło w pierwszej kolejce.
Robimy tak:
Redukujemy objętość sampla (*/) z 50 ml na 46.66 ml ( :roll: ), cenę naturalnie analogicznie, i tym samym butlę 700 ml dzielimy na 15. sampli. Ilość zamówionych sampli sie nie zmienia. Różnice chyba nie wyczuwalne, więc wilk syty i owca cała.
Reputacja:
0
K@mil napisał(a):Jakiś system powiadomień na kom trzeba by napisać + załatwić jakieś dofinansowanie na sample z UE, czy tam od bogatych Arabów :lol:
z wnioskami na dofinansowanie za dużo roboty a my ciagle na gazie Zaprzedamy się szejkom , czyli będzie:
SmakWhiskyTheEmirates.com czy coś takiego
Liczba postów: 1,644
Liczba wątków: 10
Reputacja:
0
malthead napisał(a):ból w tym, że pomimo rezygnacji tomka dla menrana nie wystarczyło w pierwszej kolejce.
Robimy tak:
Redukujemy objętość sampla (*/) z 50 ml na 46.66 ml ( :roll: ), cenę naturalnie analogicznie, i tym samym butlę 700 ml dzielimy na 15. sampli. Ilość zamówionych sampli sie nie zmienia. Różnice chyba nie wyczuwalne, więc wilk syty i owca cała.
Bardzo dobry pomysł, w ten sposób wszyscy będą mieli okazję spróbować
Liczba postów: 1,644
Liczba wątków: 10
Reputacja:
0
Liczba postów: 2,568
Liczba wątków: 54
Reputacja:
0
Pozdrawiam Grzegorz
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.youtube.com/watch?v=boanuwUMNNQ">http://www.youtube.com/watch?v=boanuwUMNNQ</a><!-- m -->
Reputacja:
0
morgan82 napisał(a):A ile cała butla tej Buny by wyszła?
Dla tych co pytali:
Za Bunne (zamówiona pojedyńczo) wychodzi: 527,90 zł. Takie mam potrącenie na koncie PayPal.
W tym jest przesyłka 14 Eur (przy jednej butli) i bankowy, czyli dość dupiaty kurs waluty 4,36.
Jeżeli ktoś jest zainteresowany zakupem całych butli to szybko. Zamówienie w LMDW złożyłem 27. 11. i wg trackingu dopiero dzisiaj opuszcza francję. Na miejscu najwcześniej w Piątek.
Zamówienie powinniśmy złożyć dzisiaj wieczorem inaczej może byc kiepsko.
Reputacja:
0
Liczba postów: 4,996
Liczba wątków: 156
Reputacja:
3
Ale my sie podzielimy, bo ja bralem 100ml z mysla o Grzesiu Wiedzialem, ze jest zapracowany. Wiec Moja 100ml jest nasza
|