Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co dzis na stole?
Old Pulteney Clipper
http://www.whiskybase.com/whisky/56479/ ... ey-clipper
Zapach: bezbarwny lakier do drewna, toffi, mleczna czekolada (niewiele się dzieje)
Smak: Edd nazwał go "Pultaczem ze zgniłej beczki" i coś w tym jest - rozmokłe drewno, do tego trochę wiśni w czekoladzie, słodycz jęczmienia, słodka bułeczka maślana, na końcu delikatna goryczka (smak oferuje tyle co zapach, czyli niewiele)
Finisz: hmmm...jest Wink

Tragedii nie ma, dobrze ukryty alkohol. Gdybym od niego zaczynał swoją przygodę z whisky to napewno bym się nie zraził Wink
Odpowiedz
Ja dziś wstępnie sprawdzam Devil's Caska Cwaj od Tomasza. Początek był tragiczny, ale z czasem i wodą rozkręcił się na słodko Wink
Odpowiedz
Właśnie Kamil jak już go sprawdzisz to dajcie jakieś info jak wypadł. Sample rozlane a nikt nic nie pisze. Tomek jak Ci smakował ?
"coco jambo i do przodu"
Odpowiedz
morgan82 napisał(a):Właśnie Kamil jak już go sprawdzisz to dajcie jakieś info jak wypadł. Sample rozlane a nikt nic nie pisze. Tomek jak Ci smakował ?
Jeszcze nie piłem. Porównam go z Kilcho od Nectara.
Odpowiedz
morgan82 napisał(a):Właśnie Kamil jak już go sprawdzisz to dajcie jakieś info jak wypadł. Sample rozlane a nikt nic nie pisze. Tomek jak Ci smakował ?

Ja też jeszcze nie próbowałem. Ale jak nadejdzie na niego pora to napewno wrzucę notkę
Odpowiedz
snoop napisał(a):

Ja też jeszcze nie próbowałem. Ale jak nadejdzie na niego pora to napewno wrzucę notkę

Boicie się Diabła :evil:
"coco jambo i do przodu"
Odpowiedz
Po recenzji Kamila boję się niemiłosiernie :o
Odpowiedz
Diabeł był już pity Wink ale ostateczna notka pojawi się po tym jak skonfrontuję go z 1 batchem.
Odpowiedz
15yo Glencadam
Jura Superstition
Old Pulteney 12yo
Glendronach 21 Parliament
Glengoyne 18yo

Niebo w gębie, chociaż lekkie przeziębienie nadeszło.
Nie ma złej whisky. Jest tylko dobra whisky i lepsza whisky.
Odpowiedz
Mi tam diabelek podszedl
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 12 gości