Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sampling (przed)świąteczny
Ja byłem tą 12 od Yamazaki rozczarowany Wink Kiedyś zamówiłem ją na Marynarskiej i albo pozostałe whisky były takie dobre albo sherrówka jednak nie dała rady, czegoś mi w niej brakowało.
Odpowiedz
Bartek napisał(a):Ja byłem tą 12 od Yamazaki rozczarowany Wink Kiedyś zamówiłem ją na Marynarskiej i albo pozostałe whisky były takie dobre albo sherrówka jednak nie dała rady, czegoś mi w niej brakowało.

Próbuję jeszcze ściągnąć SN14, ale żeby nie płacić 200% potrzebuję kogoś, kto mieszka we Francji. Ktoś coś?
Odpowiedz
Niestety ja nie mam. Jak dostaniesz w rozsądnej cenie to na 50ml się piszę Wink
Odpowiedz
Zmodyfikowałem listę adaptując ją do oczekiwań Wink Poleciały butelki, które nie wzbudziły zainteresowania, w zamian możemy spróbować klasycznego Tobermory, jeśli zbierze się komplet.
Odpowiedz
50ml Tobera
Odpowiedz
Ojjj z tym Tomermory to teraz zabiles cwieka. Trzeba szukac jakieś swinki do rozbicia bo butla robi swoje ;-)
"coco jambo i do przodu"
Odpowiedz
Do świąt jeszcze trochę było czasu Wink
Odpowiedz
2 x po 50ml tobermory poproszę
Odpowiedz
W torbie tysiąc sampli, a tu jeszcze takie rzeczy Smile nie masz serca p4blo Smile
Odpowiedz
K@mil napisał(a):W torbie tysiąc sampli, a tu jeszcze takie rzeczy Smile nie masz serca p4blo Smile

Mnie festiwal ominął Smile No i faktycznie jeszcze zostało 1.5 miesiąca, macie czas na decyzję Smile
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości