Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co dzis na stole?
To dobrze, że jednak udało się ściągnąć tego Glengoyna Wink
Odpowiedz
Całą butlę tego glengoyne kupiłem dla rozenka- powinien już czuć się wniebowzięty, bo butla jest zaje...sta

A jak chodzi o zakupy w tym sklepie one najdłużej wstrzymały sampling... ale warto było naprawdę
Odpowiedz
surykatka napisał(a):Całą butlę tego glengoyne kupiłem dla rozenka- powinien już czuć się wniebowzięty, bo butla jest zaje...sta

A jak chodzi o zakupy w tym sklepie one najdłużej wstrzymały sampling... ale warto było naprawdę

To było tam więcej niż 1 butla? Ładnie Big Grin
Odpowiedz
Były 2 glengoyne 17YO po amontilado... i o dziwo Rafale po moim zamówieniu znikły wszystkie Wink
Odpowiedz
To nie ja, przysięgam! Smile
Odpowiedz
Wrzucę niedługo fotki ( bo mi morganek napisał jak to zrobić na forum) to ci się cała sprawa Rafale stanie bardziej klarowna Wink
Odpowiedz
Sendilkelm napisał(a):To nie ja, przysięgam! Smile
Wiemy, że nie Ty :twisted:
Swoją drogą Rozenek za odstąpienie butelki, jakiegoś dobrego sampelka powinien mi podrzucić :mrgreen: I mam nadzieję, że to co wziąłem w zamian będzie równie dobre.
Odpowiedz
Cytat:Swoją drogą Rozenek za odstąpienie butelki, jakiegoś dobrego sampelka powinien mi podrzucić :mrgreen:

Dopilnuję tego... jak nie to go ukamieniujemy żywcem :twisted:
Odpowiedz
Co prawda nie na stole, a na podłodze, ale nie wiedziałem gdzie to mogę wrzucić Tongue

Odpowiedz
ŚLICZNOTA adminie i nawet wiem od kogo Wink

A tu żeby już nie było wątpliwości odnośnie glengoyne:
https://picasaweb.google.com/1038410071 ... 2TlOOnigE#
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 7 gości