Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
IV Salon M&P 17 X 2013
larky napisał(a):Będę z pewnością, zaproszenie odebrałem. Co do kupowania butelek wszystko zależy co będzie i za ile. Nie odmówię sobie jednak butelczyny Parliamenta w dobrej cenie bo dla mnie to przednia whisky do popijania ot tak sobie jak mam chęć Smile

Bo się zatrzymałeś rok temu z degustowaniem ... a jest wiele fajniejszych butli i to wcale nie drożej Smile
Odpowiedz
Sendilkelm napisał(a):
larky napisał(a):Będę z pewnością, zaproszenie odebrałem. Co do kupowania butelek wszystko zależy co będzie i za ile. Nie odmówię sobie jednak butelczyny Parliamenta w dobrej cenie bo dla mnie to przednia whisky do popijania ot tak sobie jak mam chęć Smile

Bo się zatrzymałeś rok temu z degustowaniem ... a jest wiele fajniejszych butli i to wcale nie drożej Smile

Rafał, mój problem polega na tym, że pracuję na etacie i mam takie dziwne hobby jak jeżdżenie na pokazy lotnicze po całej Europie, resztę sobie dopowiedz sam Tongue
[Obrazek: mc.gif]
Odpowiedz
Ja sobie nie muszę dopowiadać. Fakty są takie, że nic nie "pijesz" Tongue
Odpowiedz
Sendilkelm napisał(a):Ja sobie nie muszę dopowiadać. Fakty są takie, że nic nie "pijesz" Tongue

To fakt niezaprzeczalny, ostatnie co piłem to JD z gwinta na polu w Belgii Tongue
Odpowiedz
ŁOOOOOO matko Smile ratujcie kolegę bo go stracimy hehehe
"coco jambo i do przodu"
Odpowiedz
Już i tak go straciliśmy Sad
Odpowiedz
Sendilkelm napisał(a):Już i tak go straciliśmy Sad

Eee jeszcze nie, teraz do nas wrócił ale jest już na krawędzi :lol:
"coco jambo i do przodu"
Odpowiedz
morgan82 napisał(a):...ratujcie kolegę bo go stracimy...

Doktorze co podać? Respirator? Skalpel? Sampla? Big Grin
Odpowiedz
Sampla , sampla ale pomaleńku bo jeszcze nam jakiegoś szoku dostanie Smile
"coco jambo i do przodu"
Odpowiedz
morgan82 napisał(a):Sampla , sampla ale pomaleńku bo jeszcze nam jakiegoś szoku dostanie Smile

No muszę sobie podać fakt, dawno do mojej szafki nie zajrzałem cholera :/
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 121 gości