05-28-2013, 02:50 PM
takie perełki na zimnej podłodze stawiać...nie ładnie
Moje zamówienie (jeśli ktoś chce się podłączyć)
|
05-28-2013, 02:50 PM
takie perełki na zimnej podłodze stawiać...nie ładnie
05-28-2013, 02:59 PM
arecki napisał(a):takie perełki na zimnej podłodze stawiać...nie ładnie Ha, właśnie, że nie na zimnej. Mieszkamy na parterze, a centralnie pod spodem jest piec "grzewczy" na cały blok, więc mamy podgrzewaną podłogę w przedpokoju i częściowo w łazience za kasę lokatorów.
05-28-2013, 03:24 PM
Sendilkelm napisał(a):Tego nie mam, ale na razie w tym miesiacu wydalem maly majatek na whisky wiec musi poczekac.menran napisał(a):No piekna kolekcja, zazdroszcze Glenfiddicha ale i u mnie przyjdzie na niego pora A ja troszke sie opanowac , bo po malu trace rozeznanie co ma jeszcze dotrzec do kolekcji :lol:
Pozdrawiam Grzegorz
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.youtube.com/watch?v=boanuwUMNNQ">http://www.youtube.com/watch?v=boanuwUMNNQ</a><!-- m -->
05-28-2013, 09:57 PM
Sendilkelm napisał(a):Ha, właśnie, że nie na zimnej. Mieszkamy na parterze, a centralnie pod spodem jest piec "grzewczy" na cały blok, więc mamy podgrzewaną podłogę w przedpokoju i częściowo w łazience za kasę lokatorów.a to sorry
05-30-2013, 09:21 PM
Neptune czy twoje zamówienie pozostaje bez zmian tj. 2 rumy i 1/2 fiddicha 18?
05-31-2013, 09:40 AM
Zamówienie zrobione Jak mi obciąży kartę to dam znać ile to w PLNach. Kupiłem tym ludziom dużą bombonierę także po 2 EUR jeszcze doliczę do rachunku (Wiktor zamawia jeszcze z nami). Pewnie jeszcze będziemy do nich zamawiać więc lepiej zostawić dobre wrażenie. Nie mogę wkleić tu pdf-a więc jak chcecie potwierdzenie to podeślijcie mi maile na priv.
06-02-2013, 09:16 PM
Wysłałem Wam rozliczenie zamówienia. W załączeniu wrzucam potwierdzenie zamówienie i obciążenia karty.
06-03-2013, 02:49 PM
Tak to jest jak się ma kartę gdzie walutą podstawową jest dolar Najpierw dolar, później pln i to po ich widełkach
Tomku, a swoją drogą to będziesz miał okazję zamawiać jeszcze coś z tego sklepu? (częściej) w sensie sposobu. |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|