09-02-2014, 06:00 PM 

| 

URBAN

| 

| 

09-02-2014, 06:11 PM 

Też jestem ciekaw tej książki. Jego poprzednie książki były zawsze w Empiku (teraz jest vademecum za 19.90) ale tej jeszcze nie ma. Okazało się że jak byłem w sierpniu w DW to już stała na półce ale jej nie zauważyłem (dopiero na zdjęciach które robiłem ją zerknąłem) :?

09-02-2014, 08:49 PM 

Przejrzałem ją tylko na szybko na Festiwalu. Po kilka whisky na stronę upchniętych, krótko opisanych, sprawiało wrażenie wydania zrobionego na szybko i na siłę. Niestety nie wczytywałem się, więc nie wiem jak jest jeśli idzie o merytorykę i w którą stronę poszedł w opisach destylatów.

09-02-2014, 09:22 PM 

K@mil a w co ona jest oprawiona? Bo na zdjęciach wygląda jak drewno :roll:

09-02-2014, 09:45 PM 

No coś takiego drewnopodobnego. Ale oprawie już tymbardziej się nie przyglądałem  

09-06-2014, 11:35 AM 

W dzisiejszych czasach to chyba taka książka ma wartość zdobniczą bo wszystkie informacje można znaleźć w internecie imho.

09-06-2014, 11:46 AM 

TheBen napisał(a):W dzisiejszych czasach to chyba taka książka ma wartość zdobniczą bo wszystkie informacje można znaleźć w internecie imho. TheBen, można to powiedzieć o każdej książce  

02-17-2015, 01:42 PM 

I co , ma ktoś tą Encyklopedie, czy Vademecum ?  Ja mam poprzednie Vademecum i zastanawiam się nad tym czy warto kupić aktualną edycję, a starą komuś podarować czy nie... Nie za bardzo też rozumiem różnić między tymi pozycjami. Problem w tym, że nigdzie oprócz DW tego nie widziałem i nie ma opcji, aby to "przekartkować".

02-17-2015, 01:52 PM 

Ja sie zastanawiałem, ale ostatecznie kupiłem ostatnio Wielki Atlas Świata Whisky od D. Broom'a 

http://bonito.pl/k-1794143-wielki-atlas-swiata-whisky 

02-17-2015, 01:57 PM 

Ten atlas jest świetnie wydany i o 100kroć wolałbym go niż ta encyklopedia Urbana. Hah malt, z tej samej strony korzystam jeśli idzie o książki  

| 
| 

« Starszy wątek | Nowszy wątek »

| 

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości