Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Festiwal Whisky w Polsce
Pamiętajmy, że 100 zł to tylko sam wstęp na imprezę :roll: Doliczmy do tego koszty dojazdu i noclegów i mamy już niezłą sumkę, za którą możnaby kupić naprawdę ciekawą butelkę :roll:
Moja mini relacja z Festiwalu: http://www.lubiewhisky.pl/2014/08/festi ... ra-22.html Wink
Fajna recenzja , krótko i na temat Smile
Dzięki Kamil Smile

ps. stoisko Talisker mnie rozwaliło Big Grin super !
[Obrazek: 35o11.jpg]
Spoko Wink
A Talisker faktycznie się spisał, a na nim przemoczony, ale uśmiechnięty whiskopodawca Big Grin
Panowie, jeśli chcecie się napić naprawdę dobrej whisky , choćby tylko w cenie biletu to zapraszam na Warsaw Whisky Fest. 25-26 październik.
BWM tam będzie jako wystawca!
Przywieziemy sporo ciekawych butelek, niektóre za free w cenie biletu Smile
Będzie sprzedaż na 20ml shoty a i całe butle będzie można nabyć w cenach promocyjnych festiwalowych !
Będzie się działo, zapraszam.
Dobrze kusisz Big Grin
Właśnie nad tym ubolewam, bo ten Festiwal będzie dużo fajniejszy niż DW i ... jest w złym dla mnie okresie Sad(SadSadSad
Ja przemyśliwam ten festiwal, bo chętnie bym się wybrał i spotkał z ludźmi z forum, ale właśnie pod koniec października mam szalony okres w pracy i nawet w weekendy pracuję do późna :?
Ja bede na 100% jesli tylko termin porodu sie nie zmieni (wydluzy). Najwyzej jak bede musial byc na zawolanie to po prostu na festiwalu nie bede pil, ale bede.
Daniel, znakomita wiadomość Smile Smile chodzą słuchy, że sprzedaż biletów rusza już jutro, ale o tym może w innym wątku Wink

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości