Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Samplowanie na forum
Wszystko zależy od wypłaty. Pewnie koło 29 maja dostanę. To możemy się umówić, że do 30 czekam na zamówienia.
Odpowiedz
To ktoś chętny na 100/150/200/250ml Gelnfiddicha 18. 100ml wychodzi za ok 25 zł.
Odpowiedz
Ja odpadam, mam jeszcze końcówkę ze swojej 1 litrowej butelki Smile
Odpowiedz
Jest ktoś zainteresowany samplami Ardbeg Aligatora w cenie ok. 75 zł za 100ml ? Robię rekonesans Tongue
Odpowiedz
Mogę załatwić takie sample za 62zł (chyba) Big Grin
Odpowiedz
Butelka po 434 zł? I jeszcze nie kupiłeś całej? Tongue
Odpowiedz
No nie kupiłem. Może kiedyś bym kupił. Ale do rozsamplowania chętnie bym wziął Smile
Odpowiedz
Bo teraz Aligator często jest po 600- czy 700 zł już. Więc może warto wziąć tamtą butelkę Smile
Odpowiedz
Tak, tylko po pierwsze, czy ktoś za taką cenę kupi, czy to tylko w sklepach za tyle jest bo ciężko znaleźć. Przecież nawet wczoraj nam mówili w WAWP, że mają większosć tych wypustów od Ardbega i nic im nie schodzi po te 6 stów. No i po drugie w Polsce raczej nie ma miejsc gdzie można coś takiego sprzedać. Więc jak już to rozsamplować i każdy będzie szczęśliwy bo się napije łychy za te 600-700zł, tylko taniej Wink
Odpowiedz
Neptune napisał(a):Tak, tylko po pierwsze, czy ktoś za taką cenę kupi, czy to tylko w sklepach za tyle jest bo ciężko znaleźć. Przecież nawet wczoraj nam mówili w WAWP, że mają większosć tych wypustów od Ardbega i nic im nie schodzi po te 6 stów. No i po drugie w Polsce raczej nie ma miejsc gdzie można coś takiego sprzedać. Więc jak już to rozsamplować i każdy będzie szczęśliwy bo się napije łychy za te 600-700zł, tylko taniej Wink

Jak patrzyłem na listę wczoraj, to się okazało, ze Ardbog jest po 499 zł, ale to pewnie w takim razie pomyłka z systemu. Smile Dziś się dowiem jak będę na degustacji, czemu taka cena.

PS:
A możesz podać stronkę tego sklepu o którym mówiłeś wczoraj?
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości