02-18-2015, 12:51 PM
malthead napisał(a):cubus napisał(a):i jakieś dokładne podliczenie by się przydało bo nie wiem ile kredytu brać ))
Bierz wszystko, co ci w banku dają, i tak na długo nie wystarczy
:mrgreen: :twisted:
Glenfarlas.. PE za jakiś czas
|
02-18-2015, 12:51 PM
malthead napisał(a):cubus napisał(a):i jakieś dokładne podliczenie by się przydało bo nie wiem ile kredytu brać )) :mrgreen: :twisted:
02-18-2015, 01:17 PM
Daniel napisał(a):surykatka napisał(a):4. Z uprzejmości nie odmówimy.
02-18-2015, 03:36 PM
To kiedy ten nalot na Brzesko?
02-18-2015, 04:18 PM
A kto powiedział że w Brzesku jest skład przetrzymywany :mrgreen:
02-18-2015, 04:36 PM
Podliczymy pewnie w tym tygodniu, dzisiaj jeszcze tylko 1 przelew za 1988 puścimy. Mam nadzieję, że Deutche Post czy jak mu tam szybko, tanio i bezpiecznie dostarczy ostatnią butle żeby można było całość rozlać i wysłać.
Chyba że się bardzo śpieszy komuś to można już rozlać komplet bez tego 1988, a jak dotrze to się wtedy tym zajmiemy. Na razie butle są w Wawie i wstępnie można by je tam odebrać na WhiskyLegend lub przy innej okazji lub inna opcja iż mogą pójść do mnie butle do Brzeska i rozleję jak tamta ostatnia dojdzie i na przykład poprosić morganka żeby wziął na kwietniowe spotkanie. Jeśli chodzi o wysyłkę oczywiście wiele droższe rzeczy się często wysyła, ale tu są sample, każdy z nas wie jak to różnie bywa- dokręcamy mocno, obklejamy taśmę, zabezpieczamy paczkę.. a potem dochodzi i tak przesyłka wybrakowana. Ale oczywiście dopasujemy się do tego co kto sobie życzy. Jeszcze kwestia techniczna bo planowaliśmy sample tylko i wyłącznie po 50ml, mamy też tylko takie buteleczki zakupione. Część osób chce teraz z tego co widzę dzielić sample na mniejsze na mniejsze między sobą, czy te kwestie rozwiążecie już między sobą czy jak mamy do tego podejść?
02-18-2015, 04:42 PM
Ja myślę, że dobrze było by zaczekać jak będzie komplet a sample najlepiej na jednym ze spotkań przekazać, żeby tego nie wysyłać. Co wy na to?
02-18-2015, 04:46 PM
Ja proponuje miedzy soba, zeby nie rozdrabinac sie za bardzo
No i czekamy na wszystkie butle - mysle, tka bedzie lepiej zeby miec wszystko w komplecie
02-18-2015, 04:47 PM
Jestem za odbiorem osobistym na spotkaniu w kwietniu. Najwyzej wypije wszystkie na kaca w pociagu
02-18-2015, 05:16 PM
A z miłą chęcią przetrzymam Wam sampleki u mnie bezpieczne :twisted:
"coco jambo i do przodu"
02-18-2015, 09:55 PM
Jeśli chodzi o rozlewanie na mniej niż 25, to ogarniemy temat między sobą.
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|