Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kavalan Solist Sherry 58.6 %
moje dotarły. wszystko b.d. dzięki morgan
Odpowiedz
Jak wrażenia Solista po sherry?
Odpowiedz
malthead napisał(a):Jak wrażenia Solista po sherry?

Moje wrażenia bardzo dobre. Smile opis pojawi się już niedługo.
A chlopaki muszą jeszcze poczekać chwile bo paczki idą jeszcze. Wczoraj wszystkie paczki zostały nadane ( prawie wszystkie Sad ) więc powinny być u Was jutro Smile.
Mam nadzieję że i Wam posmakuje.
"coco jambo i do przodu"
Odpowiedz
Moim zdaniem jest naprawdę rewelacyjny. Mam okazję drugi raz go kosztować - wczoraj po Bennrines'ie od Bottlers'ów - i powiem wam szczerze że ponownie zrobił na mnie ogromne wrażenie. Wczoraj nawet ciut większe niż wspomniany Bennrinnes Confusedhock:

Jestem ciekaw, co powiedzą pozostali.

Pozdrawiam
Odpowiedz
Powinien być jakiś regulamin anty-spoilerowy, bo wysiedzieć przed komputerem nie można czytając takie rzeczy! :evil: Mam nadzieję że jutro dotrze i mój "kawałek tortu" i będzie tak super jak o nim mówisz Big Grin
Odpowiedz
Szpachla napisał(a):Powinien być jakiś regulamin anty-spoilerowy, bo wysiedzieć przed komputerem nie można czytając takie rzeczy! :evil: Mam nadzieję że jutro dotrze i mój "kawałek tortu" i będzie tak super jak o nim mówisz Big Grin

Sorry, szpachla Wink - nie miałem zamiaru sie znęcać! Big Grin

Jak będzie u ciebie to zależy od tego w czym lubujesz sie najbardziej. Wg mnie Benrinnes jest wspaniałą ale ciężką i "trudną" whisky. Ja muszę mieć dzień na takie coś bo jeżeli jestem zbyt zmęczony to nie mam z nią szans. Solist sherry, to taki balsam dla duszy i podniebienia o większej ilości aromatów i szerszej gamie smakowej niż Benrinnes ponieważ dochodzą tu aromaty/smaki azjatyckie i tropikalne. Dla mnie (byćmoże tylko dla mnie) jest po prostu fantastyczny. Wink
Odpowiedz
malthead napisał(a):Jak będzie u ciebie to zależy od tego w czym lubujesz sie najbardziej. Wg mnie Benrinnes jest wspaniałą ale ciężką i "trudną" whisky. Ja muszę mieć dzień na takie coś bo jeżeli jestem zbyt zmęczony to nie mam z nią szans. Solist sherry, to taki balsam dla duszy i podniebienia o większej ilości aromatów i szerszej gamie smakowej niż Benrinnes ponieważ dochodzą tu aromaty/smaki azjatyckie i tropikalne. Dla mnie (byćmoże tylko dla mnie) jest po prostu fantastyczny. Wink

Wczoraj 'macałem' tego benrinnesa, więc już jutro miejmy nadzieję, będę mógł porównać Twoje uwagi z moimi odczuciami. Obym wyszedł z podobnymi wrażeniami!
Odpowiedz
będzie dobrze.
Odpowiedz
Dotarły Big Grin piękna barwa!

ps. ależ się namęczyłem, by je rozpakować Wink
Odpowiedz
single malt napisał(a):Dotarły Big Grin piękna barwa!

ps. ależ się namęczyłem, by je rozpakować Wink

Super . Najważniejsze że nic się nie rozlało Smile
"coco jambo i do przodu"
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 14 gości