01-19-2015, 11:48 PM
moje dotarły. wszystko b.d. dzięki morgan
Kavalan Solist Sherry 58.6 %
|
01-19-2015, 11:48 PM
moje dotarły. wszystko b.d. dzięki morgan
01-20-2015, 10:45 AM
Jak wrażenia Solista po sherry?
01-20-2015, 11:14 AM
malthead napisał(a):Jak wrażenia Solista po sherry? Moje wrażenia bardzo dobre. opis pojawi się już niedługo. A chlopaki muszą jeszcze poczekać chwile bo paczki idą jeszcze. Wczoraj wszystkie paczki zostały nadane ( prawie wszystkie ) więc powinny być u Was jutro . Mam nadzieję że i Wam posmakuje.
"coco jambo i do przodu"
01-20-2015, 04:09 PM
Moim zdaniem jest naprawdę rewelacyjny. Mam okazję drugi raz go kosztować - wczoraj po Bennrines'ie od Bottlers'ów - i powiem wam szczerze że ponownie zrobił na mnie ogromne wrażenie. Wczoraj nawet ciut większe niż wspomniany Bennrinnes hock:
Jestem ciekaw, co powiedzą pozostali. Pozdrawiam
01-20-2015, 04:39 PM
Powinien być jakiś regulamin anty-spoilerowy, bo wysiedzieć przed komputerem nie można czytając takie rzeczy! :evil: Mam nadzieję że jutro dotrze i mój "kawałek tortu" i będzie tak super jak o nim mówisz
01-20-2015, 05:09 PM
Szpachla napisał(a):Powinien być jakiś regulamin anty-spoilerowy, bo wysiedzieć przed komputerem nie można czytając takie rzeczy! :evil: Mam nadzieję że jutro dotrze i mój "kawałek tortu" i będzie tak super jak o nim mówisz Sorry, szpachla - nie miałem zamiaru sie znęcać! Jak będzie u ciebie to zależy od tego w czym lubujesz sie najbardziej. Wg mnie Benrinnes jest wspaniałą ale ciężką i "trudną" whisky. Ja muszę mieć dzień na takie coś bo jeżeli jestem zbyt zmęczony to nie mam z nią szans. Solist sherry, to taki balsam dla duszy i podniebienia o większej ilości aromatów i szerszej gamie smakowej niż Benrinnes ponieważ dochodzą tu aromaty/smaki azjatyckie i tropikalne. Dla mnie (byćmoże tylko dla mnie) jest po prostu fantastyczny.
01-20-2015, 10:41 PM
malthead napisał(a):Jak będzie u ciebie to zależy od tego w czym lubujesz sie najbardziej. Wg mnie Benrinnes jest wspaniałą ale ciężką i "trudną" whisky. Ja muszę mieć dzień na takie coś bo jeżeli jestem zbyt zmęczony to nie mam z nią szans. Solist sherry, to taki balsam dla duszy i podniebienia o większej ilości aromatów i szerszej gamie smakowej niż Benrinnes ponieważ dochodzą tu aromaty/smaki azjatyckie i tropikalne. Dla mnie (byćmoże tylko dla mnie) jest po prostu fantastyczny. Wczoraj 'macałem' tego benrinnesa, więc już jutro miejmy nadzieję, będę mógł porównać Twoje uwagi z moimi odczuciami. Obym wyszedł z podobnymi wrażeniami!
01-21-2015, 09:50 AM
będzie dobrze.
01-22-2015, 08:32 PM
Dotarły piękna barwa!
ps. ależ się namęczyłem, by je rozpakować
01-22-2015, 08:41 PM
single malt napisał(a):Dotarły piękna barwa! Super . Najważniejsze że nic się nie rozlało
"coco jambo i do przodu"
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|