04-08-2013, 12:15 PM
To ustalone. Czy czekamy jeszcze do środy rano, żeby ewentualnie ktoś się zgłosił?
Samplowanie na forum
|
04-08-2013, 12:15 PM
To ustalone. Czy czekamy jeszcze do środy rano, żeby ewentualnie ktoś się zgłosił?
04-08-2013, 12:19 PM
Tomek napisał(a):To ustalone. Czy czekamy jeszcze do środy rano, żeby ewentualnie ktoś się zgłosił? Za dużo nas tu jeszcze nie ma, a menran nie mieszka w Polsce więc raczej z nami nie kupi, bo ma blisko ![]() Możemy więc poczekać tylko na areckiego jeśli cokolwiek tu napisze i wtedy zamknąć listę i zamawiać. larky napisał(a):Poczekajmy, dałem znać jednemu koledze na BOW, może się przyłączy O to super. Może się też zarejestruje ![]()
04-08-2013, 01:36 PM
wieczorem, a raczej w nocy przeczytam na spokojnie temat i dam znać
![]()
04-08-2013, 02:58 PM
larky napisał(a):Mogę też z racji tego, że wiekszość z nas byłaby chyba z Warszawy i okolic podjąć się zakupu tego wszystkiego a płatności ogarnęlibyśmy przy odbiorze towaru. Dla wysyłkowiczów płatność po zakupie ale przed wysyłką.Mi oczywiście pasuje taka opcja. Poza tym mam jeszcze takie pytanie: z racji tego, że jestem dosyć świeżym entuzjastą single maltów, to nie było mi dane napić się wielu z nich. Więc może któryś z bardziej doświadczonych kolegów ma na zbyciu któreś z tych najbardziej podstawowych whisky, których po 50-100ml chciałby odsprzedać. Chodzi tu o malty popularne, których nie piłem, ale jakoś nie mam ochoty kupować pełnych ich butelek, bo przeważnie dostają słabiutkie oceny: Jura 10, Cardhu 12, Bowmore Legend, czy jakiś podstawowy Auchentoshan. Chciałbym ich spróbować tak po prostu, żeby wiedzieć.
04-08-2013, 03:04 PM
Neptune napisał(a):larky napisał(a):Mogę też z racji tego, że wiekszość z nas byłaby chyba z Warszawy i okolic podjąć się zakupu tego wszystkiego a płatności ogarnęlibyśmy przy odbiorze towaru. Dla wysyłkowiczów płatność po zakupie ale przed wysyłką.Mi oczywiście pasuje taka opcja. Właśnie o tym myślałem, żeby przejrzeć barek i ew. coś zaproponować. Jeśli masz nawet 100ml swoje to po prostu możesz do mnie podjechać i wybrać. ![]()
04-08-2013, 03:11 PM
Sendilkelm napisał(a):Z whisky, które mam mogę na PW Ci wysłać z których ew. mogę rozlać 100mlówki.Poproszę ![]()
04-08-2013, 03:12 PM
Neptune napisał(a):Jak wrócę do domu z pracy wieczorkiem to przejrzę i dam znać.Sendilkelm napisał(a):Z whisky, które mam mogę na PW Ci wysłać z których ew. mogę rozlać 100mlówki.Poproszę ![]()
04-08-2013, 03:28 PM
Ja duzych butelek nie kolekcjonuje, ot tak mam żeby się czegokolwiek napić więc wiele Ci nie mogę zaproponować, resztę staram się nabywać w sampelkach.:
Na tą chwilę - Highland park 12, JW Green Label, Ardbeg 10 YO.
04-08-2013, 03:30 PM
Jakby ktoś miał chętnie spróbowałbym:
1. Talisker 10Y 2. Oban 14Y 3. Lagavulin 16 4. Któryś z Auchentoshan. Na początku maja jadę do Kostrzyna i zamierzam kupić Ardbega 10, Glenfarclasa 105, Glendronach 15 i Highland Park 12. W Stokrotce znalazłem też Bowmora 15 Darkest w promocyjnej cenie i się biję z myślami. Jak ktoś chciałby uszczknąć trochę (100 lub 200 ml) z wymienionych to dajcie znać, na pewno łatwiej przyjdzie mi wyciągnięcie kasy z portfela ![]() |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|