12-01-2014, 12:28 PM
Przygarnęłam kropka
![Big Grin Big Grin](http://forum.ttow.pl/images/smilies/biggrin.png)
![[Obrazek: 35o11.jpg]](http://imageshack.com/a/img843/8570/35o11.jpg)
Kilchoman
|
12-01-2014, 12:51 PM
Grzech byłoby nie przygarnąć
![]()
Nie ma złej whisky. Jest tylko dobra whisky i lepsza whisky.
12-01-2014, 12:59 PM
Cask Strength napisał(a):Grzech byłoby nie przygarnąćTak z ciekawości podpytam czy takie coś to produkt inwestycyjny czy tylko smakowy bo jako początkujący nie miałem doczynienia nawet z kilchomanem ale z opisu wygląda na smakowity kąsek "smakowo" a 600 butelek dodatkowo robi wrażenie. Brać więc i poznawać markę czy przeznaczyć środki na coś ciekawszego? ![]()
12-01-2014, 01:00 PM
cubus napisał(a):Cask Strength napisał(a):Grzech byłoby nie przygarnąćTak z ciekawości podpytam czy takie coś to produkt inwestycyjny czy tylko smakowy bo jako początkujący nie miałem doczynienia nawet z kilchomanem ale z opisu wygląda na smakowity kąsek "smakowo" a 600 butelek dodatkowo robi wrażenie. Brać więc i poznawać markę czy przeznaczyć środki na coś ciekawszego? Zależnie od upodobań, na pewno jest to ciekawostka, chociaż ja idę inwestycyjnie.
12-01-2014, 01:12 PM
p4blo napisał(a):cubus napisał(a):Cask Strength napisał(a):Grzech byłoby nie przygarnąćTak z ciekawości podpytam czy takie coś to produkt inwestycyjny czy tylko smakowy bo jako początkujący nie miałem doczynienia nawet z kilchomanem ale z opisu wygląda na smakowity kąsek "smakowo" a 600 butelek dodatkowo robi wrażenie. Brać więc i poznawać markę czy przeznaczyć środki na coś ciekawszego? a mnie ciągnie by spróbować. Może ktoś rozsampluje? ![]()
12-01-2014, 01:49 PM
Inwestycyjna butla , choć smakowo też powinna być interesująca
![]() Inwestycyjna z kilku powodów. 1 - 610 numerowanych butelek 2 - pierwszy wypust Kilchoman z beczek po Maderze 3 - cask strenght 4 - wydana dla członków Kilchoman Club, niedostępna na rynku ogólnym 5 - limitowana przy zakupie do 1 sztuki na klienta Myślę że to sporo powodów dla których w przyszłości można spodziewać się wzrostu ceny. ![]()
12-01-2014, 02:02 PM
Milady napisał(a):Inwestycyjna butla , choć smakowo też powinna być interesująca no i skąd ja mam brać kasę na to wszystko ? ![]()
12-01-2014, 03:27 PM
Przydał by się jakiś sponsor , darczyńca :lol:
Ooo albo dotacja europejska ! ![]() ![]()
12-01-2014, 03:36 PM
Milady napisał(a):Przydał by się jakiś sponsor , darczyńca :lol:doskonały pomysł z tą dotacją, kto pisze wniosek by przetrzeć szlak? ![]() swoją drogą 500zł za 4 letnią zawartość... czy to ma sens ? ![]()
12-01-2014, 04:38 PM
Inwestycyjnie to bez znaczenia.
Liczą się punkty które wymieniłam powyżej. Czy zdatna do picia okaże się niebawem ![]() Dywagacje czas zakończyć ponieważ whisky została już sprzedana ![]() Tym razem zajęło to około 4h ![]() Można by rzec - sporo jak na ostatnie moje doświadczenia z Supernovą :lol: ![]() |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|