Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sklepowe okazje
marcmail@wp.pl napisał(a):Nie promocja? A gdzieś jest taniej ten Ardbeg?

Niedawno był w carefourze za 99zł Smile Takie promocje rzadko się zdarzają ale cena poniżej 150zł będzie już warta uwagi myślę.
Odpowiedz
cubus napisał(a):

Niedawno był w carefourze za 99zł Smile Takie promocje rzadko się zdarzają ale cena poniżej 150zł będzie już warta uwagi myślę.

Ale ja mówię o rzeczywistych promocjach, a nie pomyłkach jak ta w Carrefour. To nie było 99zl tylko 90,49zl i na kasie wchodził za normalną cenę 213zl. Sam chciałem kupić w tej cenie, ale mimo wezwania kierownika nie sprzedali mi w tej cenie (teoretycznie powinni skoro taką cenę wystawili na półce, ale nie bardzo wiedziałem wtedy jak to dokładnie jest i się nie wykłóciłem skutecznie :/ )
Gdyby to rzeczywiście była promocja, to taka cena byłaby na pierwszej stronie gazetki z whisky (nawet gdyby to było kilka butelek na sklep, to zawsze byłaby świetna okazja żeby przyciągnąć klientów do sklepu).
Zwłaszcza gdy mają taką super cenę na whisky która w większości sklepów jest powyżej 200zl, niestety czegoś takiego nie było, a cenę bardzo szybko ponownie zmienili na 213zl. U mnie w Carrefour nadal stoi na półce za 213zl więc cena z Reala jest raczej godna uwagi, taniej nigdzie nie widziałem Smile
Odpowiedz
marcmail@wp.pl napisał(a):
cubus napisał(a):

Ale ja mówię o rzeczywistych promocjach, a nie pomyłkach jak ta w Carrefour. To nie było 99zl tylko 90,49zl i na kasie wchodził za normalną cenę 213zl. Sam chciałem kupić w tej cenie, ale mimo wezwania kierownika nie sprzedali mi w tej cenie (teoretycznie powinni skoro taką cenę wystawili na półce, ale nie bardzo wiedziałem wtedy jak to dokładnie jest i się nie wykłóciłem skutecznie :/ )
Gdyby to rzeczywiście była promocja, to taka cena byłaby na pierwszej stronie gazetki z whisky (nawet gdyby to było kilka butelek na sklep, to zawsze byłaby świetna okazja żeby przyciągnąć klientów do sklepu).
Zwłaszcza gdy mają taką super cenę na whisky która w większości sklepów jest powyżej 200zl, niestety czegoś takiego nie było, a cenę bardzo szybko ponownie zmienili na 213zl. U mnie w Carrefour nadal stoi na półce za 213zl więc cena z Reala jest raczej godna uwagi, taniej nigdzie nie widziałem Smile
Mi się udało 3 sztuki kupić w tej niskiej cenie. Ale takie promocje nie zdarzają się niestety często Sad
Odpowiedz
A z ciekawostek cenowych, na półce Freshmarketu wypatrzyłem w zeszłym tygodniu Bowmore Legend 0,7l za 92.99zl. Była to jedna, ostatnia butelka niestety, ale cena niezła..
Odpowiedz
jurek1978 napisał(a):Mi się udało 3 sztuki kupić w tej niskiej cenie. Ale takie promocje nie zdarzają się niestety często Sad

No ja właśnie też miałem 3 sztuki w koszyku, dlatego ciężko mi było się wykłócić, sugerowali mi nawet że ktoś podłożył tam taką cenę (w domyśle może nawet ja? Smile )
A Ty jak kupowałeś to mieli w systemie nabitą tą niższą cenę czy musiałeś przy kasie się wykłócić?
Odpowiedz
marcmail@wp.pl napisał(a):
jurek1978 napisał(a):Mi się udało 3 sztuki kupić w tej niskiej cenie. Ale takie promocje nie zdarzają się niestety często Sad

No ja właśnie też miałem 3 sztuki w koszyku, dlatego ciężko mi było się wykłócić, sugerowali mi nawet że ktoś podłożył tam taką cenę (w domyśle może nawet ja? Smile )
A Ty jak kupowałeś to mieli w systemie nabitą tą niższą cenę czy musiałeś przy kasie się wykłócić?
Musiałem się kłócić ale w sumie tylko chwilę.
Odpowiedz
Ja dowiedziałem się o promocji z forum kupiłem 2 szt. W carfurze w Katowicach i była to normalnie obowiązująca cena, kiedy mówiłem o tym właścicielowi Single Malt Club w Mikołowie stwierdził że to poniżej kosztów więc wydaje się niemożliwe ale tak było cena 90.49 zł.
Odpowiedz
czy promocja czy nie myślę że każdy odbierze to inaczej moim zdaniem godne uwagi jeśli ktoś ma na miejscu i nie musi płacić za wysyłkę warto
także taniej nie widziałem poza tamtą mega promocją he he
co mnie zaciekawiło w Realu 164zł a w sklepie na stronie Ardbega 42 funty jak dobrze patrzę czyli ok 231zł plus przesyłka gdzie tu sens???
Odpowiedz
marcin s napisał(a):co mnie zaciekawiło w Realu 164zł a w sklepie na stronie Ardbega 42 funty jak dobrze patrzę czyli ok 231zł plus przesyłka gdzie tu sens???

U nas Żubrówka kosztuje 20zł/0,5L, a na Ukrainie już tylko 8zł, mimo że dalej. Wink

Podatki, podatki i jeszcze raz podatki.
Odpowiedz
Erwin napisał(a):Ja dowiedziałem się o promocji z forum kupiłem 2 szt. W carfurze w Katowicach i była to normalnie obowiązująca cena, kiedy mówiłem o tym właścicielowi Single Malt Club w Mikołowie stwierdził że to poniżej kosztów więc wydaje się niemożliwe ale tak było cena 90.49 zł.

No bo i ma racje.Jak taki sklep kupi jednego tira to wówczas w/g mnie może liczyć na odpowiedni rabat.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości