07-09-2013, 10:20 AM
co za czasy, nie mam czasu nawet na forum wejść
Hyde Park
|
07-09-2013, 10:20 AM
co za czasy, nie mam czasu nawet na forum wejść
07-09-2013, 10:25 AM
Czyli napisałeś to myślami nie wchodząc na forum Lepiej do WAWP albo Warszawskiej kiedyś zawitaj
07-09-2013, 10:27 AM
zawitam zawitam, w weekend może się uda, jestem na ostatniej prostej przed przeprowadzką i całe dnie i noce spędzam w domu...jak się ogarnę to pójdę w cug
07-09-2013, 10:29 AM
arecki napisał(a):zawitam zawitam, w weekend może się uda, jestem na ostatniej prostej przed przeprowadzką i całe dnie i noce spędzam w domu...jak się ogarnę to pójdę w cug To fajnie. Ja w weekend jadę do Liberca na turniej, szukałem w necie sklepu tam z whisky, ale nic specjalnego nie ma Ja z kolei przeprowadzam się pod koniec sierpnia do domu Pewnie wtedy mniej będę na forum W następnym tyg. jak wrócę z Czech można by spotkanko zrobić na Zgody w Warszawskiej Pijalni. Muszę tam w końcu trafić zobaczyć co mają.
07-09-2013, 10:33 AM
no muszę się w końcu spotkać z wami...ale tylko plucie mi w pijalni zostanie bo driverem będę
07-09-2013, 10:35 AM
arecki napisał(a):no muszę się w końcu spotkać z wami...ale tylko plucie mi w pijalni zostanie bo driverem będę Załatw drive'a
07-09-2013, 02:55 PM
To akurat na tym spotkaniu mógłbym przekazać wszystkim zainteresowanym sample.
07-09-2013, 03:01 PM
Neptune napisał(a):To akurat na tym spotkaniu mógłbym przekazać wszystkim zainteresowanym sample. W sumie mogą czekać Ja załatwię mniejsze naklejki...
07-09-2013, 03:10 PM
Jak tak sie bedziecie spotykac to cienko to widze. Gdy kiedys dojade to nie bedzie czego sie napic , wszystko bedziecie mieli wyprobowane
Qwa normalnie poszkodowany jestem.
Pozdrawiam Grzegorz
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.youtube.com/watch?v=boanuwUMNNQ">http://www.youtube.com/watch?v=boanuwUMNNQ</a><!-- m -->
07-09-2013, 03:22 PM
menran napisał(a):Jak tak sie bedziecie spotykac to cienko to widze. Gdy kiedys dojade to nie bedzie czego sie napic , wszystko bedziecie mieli wyprobowane Szczerze, to chcialbym byc tak poszkodowany jak Ty Na Macallan Coronation zarobiles juz 180% a chyba jeszcze miesiac nie minal od zakupu W WAWP ja już prawie wszystko mam wypróbowane, co stało, w Pijalni chyba sie nie da przepic tego co tam jest |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|