04-08-2013, 10:23 AM
Po prostu, jedna z tych czterech osób weźmie 100ml. I ja się od razu do tego deklaruje, gdyż studencka sakwa niestety nie jest bez dna

Samplowanie na forum
|
04-08-2013, 10:23 AM
Po prostu, jedna z tych czterech osób weźmie 100ml. I ja się od razu do tego deklaruje, gdyż studencka sakwa niestety nie jest bez dna
![]()
04-08-2013, 11:27 AM
Bo ja się powoli gubię już. Może ktoś napisać co bierzemy i ile to będzie kosztować? Bo ja sampelka też chętnie bym przytulił. I z którego sklepu w końcu, to przejrzę sobie też butelki ewentualnie do zakupu. Jestem trochę nieobecny z powoodu braku czasu
![]()
04-08-2013, 11:34 AM
Sendilkelm napisał(a):Bo ja się powoli gubię już. Może ktoś napisać co bierzemy i ile to będzie kosztować? Bo ja sampelka też chętnie bym przytulił. I z którego sklepu w końcu, to przejrzę sobie też butelki ewentualnie do zakupu. Jestem trochę nieobecny z powoodu braku czasu Plan jest taki aby wziąć po flaszce Aberlour abunad'h batch 44. Nikt nikomu oczywiście nie broni wziąć czegoś innego jeżeli chce. Do tego w ramach wspólnego rozsamplowania kupilibyśmy Glendronach 21YO Parliament. Zakup na http://www.thewhiskyexchange.com, policzyć musisz sobie już sam niestety zaleznie od konfiguracji, ale 4 osoby przydałoby się zebrać.
04-08-2013, 11:40 AM
Ok, już wszystko jasne. To ja na Aberlour flaszkę się piszę. Możecie mnie dodać do listy jeśli ktoś to będzie zamawiał. No i czekam na info jak to zamawiamy, kto, co i jak przelewy. Co do Glendronach21YO to ok, ale zobaczie, że jest tam też miniatura po 8 funtów, zamiast samplować, każdy kto chce mieć to może wziąć swoją miniaturę. Chyba nie wyjdzie dużo drożej.
04-08-2013, 11:45 AM
W takim razie mamy 4 pewne osoby na Aberlour i kwestię Glendronacha do przedyskutowania. Ja bedę zamawiał ale czekamy do środy zgodnie z ustaleniami na zamknięcie listy. Mnie jest wszystko jedno jeżeli chodzi o Glendronach, mogę wziąć sampla, mogę też na całą flaszkę się zrzucić.
1. larky 2. Neptune 3. Tomek 4. Sendilkelm
04-08-2013, 11:51 AM
larky napisał(a):1. larky A 4 to jakaś pechowa? ![]()
04-08-2013, 11:58 AM
Sendilkelm napisał(a):larky napisał(a):1. larky hehehe partycypantów zyczeniowo rozmnożyłem ![]()
04-08-2013, 12:05 PM
Sendilkelm napisał(a):Ok, już wszystko jasne. To ja na Aberlour flaszkę się piszę. Możecie mnie dodać do listy jeśli ktoś to będzie zamawiał. No i czekam na info jak to zamawiamy, kto, co i jak przelewy. Co do Glendronach21YO to ok, ale zobaczie, że jest tam też miniatura po 8 funtów, zamiast samplować, każdy kto chce mieć to może wziąć swoją miniaturę. Chyba nie wyjdzie dużo drożej. Ja bym był za całą flaszką. Według prostej kalkulacji wychodzi za 100ml 10 funciaków, a sampla 50 ml jest za 8,75 funta. Ja mogę wziąć 200ml. Chyba, że ktoś spoza naszej czwórki też będzie chciał.
04-08-2013, 12:11 PM
Tomek napisał(a):Ja bym był za całą flaszką. Według prostej kalkulacji wychodzi za 100ml 10 funciaków, a sampla 50 ml jest za 8,75 funta. Ja mogę wziąć 200ml. Chyba, że ktoś spoza naszej czwórki też będzie chciał. No ok. to ja też wezmę sampla, żeby nie było ![]()
04-08-2013, 12:13 PM
Też jestem za całą, jak mi posmakuje to się będę wkurzał, że nie mam ml na drugie podejście hehehhe. Chętnie wezmę 200 ml.
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|