Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Glenrothes 1990 24YO Cadenhead's
Biorę 50!
Kurde, ciepło, człowiek trochę na miasto wyszedł i już by go minęło Tongue
Odpowiedz
Dolej mi proszę jeszcze 50.
Czyli w sumie stówka dla mnie Wink
Dzięki
Odpowiedz
LUDZIE CO SIĘ TUTAJ DZIEJE?? :o Confusedhock: Tongue Big Grin Big Grin

Byłem cały dzień zajęty i gdyby nie Morgan, to by mnie teraz chyba szlag trafił! 3 Butle, RESPECT!!

A dopiero co na spotkaniu rozmawialiśmy o samplingach i powiedziałem, że powoli osiągamy rozmiar gdzie na samplingu będą schodziły dwie, trzy butle i co? I prawie bym je przegapił. DZIĘKI WIELKIE KONRAD.

Mam wielką nadzieję, że to nie ostatnia taka "imprezka", bo muszę powiedzieć I LOVE THIS GAME!!

8-)
Odpowiedz
Ja się budzę po weselu i nie mogę się połapać . Jeśli coś zostało z 3 flaszki to poprosiłbym chociaż 50
Odpowiedz
jeśli zostało cokolwiek to proszę 50 (a może jest więcej nie wiem niby jak ale może to chętnie wziąłbym i 100)
Odpowiedz
Może się znajdzie 50 dla mnie :'(
Odpowiedz
3 butle zamknięte, złożyłem zamówienie, jak dojdą to ogarnę rozlew i wysyłkę
Proszę o wpłaty na tradycyjne konto, chyba że z kimś się umawiałem inaczej lub ma jakieś prośby to proszę na priv

Dla osób które wcześniej jeszcze nie brały udziału w moich samplingach proszę o dane do wysyłki i nr telefonu dla kuriera.
Mogę spróbować PP jak ktoś chce wysyłkę, może jest taniej? .. wtedy zwrócę na konto jeśli powstanie nadpłata.

Zacznę wysyłać jak dotrą do mnie przelewy, bo ostatnio jestem spłukany, a kupiłem 4 Glenrothesy i nie chcę za długo zalegać Danielowi z kaską Wink

Dwie osoby się nie załapały, jak ktoś chce się podzielić to proszę o info Wink
Odpowiedz
1. Ja mogę odstąpić co∂ od siebie i zredukować swoje zamówienie z 200 ml na 100 ml. Więc 100 byłoby wolne.
2. Piękne i niesamowite. To chyba ze 20 osób będzie próbowało tę łychę po ... jednej rekomendacji Daniela. Co za odpowiedzialność.
Byłoby jeszcze ciekawie gdybyśmy mogli się umówić, że np. 30 kwietnia każdy próbuje drama tej whisky i wrzuca swoją ocenę bez ściemniania. A nawet notki. tak ok. 21.00 Byłby wręcz narodowy test tej butli Wink

Pozdrawiam
Odpowiedz
ponawiam wiec swą prośbę
Odpowiedz
Dziekuje Danielu za odstpienie 50tki :-)
Poprosze dane do przelewu ;-)
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości