Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Z] Ardbeg Auriverdes
To idę oblukać skrzynkę pocztową Big Grin
Odpowiedz
Ja też jeszcze czekam. Mam nadzieje, że Rafał o mnie nie zapomniałeś Wink
Odpowiedz
Daliście się nabrać Smile Grzesiek odebrał ode mnie osobiście, bo był u mnie w niedzielę Smile

Paczki powinny przychodzić pewnie od dziś wieczorem, może od jutra rano. Smile
Odpowiedz
Paczuszka doszła, także w na otwarcie World Cup degustacja Smile
Odpowiedz
Super! Big Grin
Odpowiedz
Sendilkelm napisał(a):Daliście się nabrać Smile Grzesiek odebrał ode mnie osobiście, bo był u mnie w niedzielę Smile

Z tego co mi pisałeś to on pewnie musiał po nie z przyczepką podjechać, tyle tego było :mrgreen:
Odpowiedz
snoop napisał(a):
Sendilkelm napisał(a):Daliście się nabrać Smile Grzesiek odebrał ode mnie osobiście, bo był u mnie w niedzielę Smile

Z tego co mi pisałeś to on pewnie musiał po nie z przyczepką podjechać, tyle tego było :mrgreen:

W sumie to nie wiem czym podjechał, bo najpierw była kolumna tirów z kierowcami, a Grzesiek jak zaparkował to musiał 1km przejść, więc może i z przyczepką jechał Smile
Odpowiedz
k_udel napisał(a):Paczuszka doszła, także w na otwarcie World Cup degustacja Smile
A u mnie chyba listonosz zwęszył temat i teraz napruty moim Ardbegiem źle wydaje babciom emerytury :lol:
Odpowiedz
Okazał się jednak być w porządku i przyniósł z rana przesyłkę. Dzięki Rafał Wink
Odpowiedz
K@mil napisał(a):Okazał się jednak być w porządku i przyniósł z rana przesyłkę. Dzięki Rafał Wink

Super, czyli 2 już dotarły.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości