Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co dzis na stole?
wncvirus napisał(a):A dziś u mnie:
Pozycja: BenNevis 1991 SV 22 YO
Nos: Cytrusy,nuty pomarańczy,nuty cytryny
Smak: Pozycja średnio złożona trochę płaska, kwaskowate owoce
Ocena: 3.5|10 - Pozycja nie najgorsza.Raczej pozycja do zegustowania i odchaczenia.

Który to konkretnie? Masz może link do wb? Singatory trochę tego wydaje Smile Smile
Odpowiedz
Oczywiście Bartek powinienem precyzyjniej określać swoje wpisy. Jako poprawę uzupełniłem swoje posty o linki z WBSmile
Odpowiedz
Dzięki za linki tak o wiele łatwiej, w sumie tylko ten ben mnie interesował. Srogo go oceniłes Wink
Odpowiedz
Bartek napisał(a):Dzięki za linki tak o wiele łatwiej, w sumie tylko ten ben mnie interesował. Srogo go oceniłes Wink

Wiem ale jak dla mnie średni był. Chyba ze jakoś magicznie percepcja smaku została zachwiana wczoraj
Odpowiedz
wncvirus napisał(a):
Bartek napisał(a):Dzięki za linki tak o wiele łatwiej, w sumie tylko ten ben mnie interesował. Srogo go oceniłes Wink

Wiem ale jak dla mnie średni był. Chyba ze jakoś magicznie percepcja smaku została zachwiana wczoraj

A w jakiej kolejności degustowałeś?
Odpowiedz
Degustacja była w kolejności: Najpierw Farclassy a jako trzeci Ben Nevis. Jedno szczęście takie że mam jeszcze drama więc mogę ocenę zweryfikować.
Odpowiedz
wncvirus napisał(a):Degustacja była w kolejności: Najpierw Farclassy a jako trzeci Ben Nevis. Jedno szczęście takie że mam jeszcze drama więc mogę ocenę zweryfikować.

Jeżeli zacząłeś od GF 1990 Famly Cask, to może być, że reszta nie miała szans wypaść lepiej. Ja osobiście dał bym go na koniec a Benka w środku.
Odpowiedz
wncvirus napisał(a):Degustacja była w kolejności: Najpierw Farclassy a jako trzeci Ben Nevis. Jedno szczęście takie że mam jeszcze drama więc mogę ocenę zweryfikować.

Ja nie neguję w żadnym wypadku Twojej oceny, może nie ma czego weryfikować. Swoją wiedzę na jego temat czerpię jedynie z wb oraz z Twojego opisu Smile Zgodzę się jednak z Maltheadem, że Farclasy mogły mieć wpływ na ostateczną ocenę 8-)
Odpowiedz
Bartek terrorysta ;-)
Odpowiedz
Od razu samobójczy atak terrorystyczny, bo Virus za nisko ocenił Bena Wink
Na tym forum można zjechać nawet Brore (pod warunkiem, że na to zasłuży Wink ).
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 14 gości