01-29-2015, 05:12 PM
Hej surykatka, skoro już wrzucasz spoilery i robisz smaku innym to daj proszę znać jak wyślesz, chciałbym wiedzieć w który mniej więcej dzień spodziewać się kuriera.
MOS przegląd
|
01-29-2015, 05:12 PM
Hej surykatka, skoro już wrzucasz spoilery i robisz smaku innym to daj proszę znać jak wyślesz, chciałbym wiedzieć w który mniej więcej dzień spodziewać się kuriera.
01-29-2015, 07:21 PM
Dam znać, ale na razie nie udało mi się skończyć rozlewać, nie mogę się odrobić z pracami domowymi. Jutro wychodzę do pracy i wracam w poniedziałek rano i pewnie wtedy dokończę i puszczę paczki, powinny być we wtorek
Skończyły mi się nawet koperty bąbelkowe :evil:
01-29-2015, 08:20 PM
Spokojnie Panowie, cierpliwości trochę. Samplowanie kilku butelek to nie 5 min ( trochę z tym roboty jest, rozlewnie, pakowanie, wysyłanie, sprawdzanie przelewów ). Kto samplował ten wie a kto nie samplował to niech uzbroi się w cierpliwość
"coco jambo i do przodu"
01-29-2015, 10:27 PM
Nie chciałem nikogo poganiać i przepraszam, jeżeli ktoś tak odebrał to co napisałem :oops: Z ciekawości pytałem gdzie stoimy z tematem.
morgan82 napisał(a):Kto samplował ten wie a kto nie samplował to niech uzbroi się w cierpliwośćMorgan82, dobrze powiedziane. Samplowanie póki co jeszcze przede mną więc cierpliwie czekam.
01-30-2015, 12:40 AM
wszystko dobrze. nikt nikogo nie miał zamiaru poganiać i pewnie nikt tego tak nie odebrał. Przy takich smakołykach nie ma się co dziwić, że się ludziska niecierpliwią
Mnie też ślina na tego Mortlacha cieknie jak sam skurczybyk!
01-30-2015, 07:22 AM
obiecuję, że w poniedziałek rano jak tylko wrócę z pracy puszczę przesyłki.. słowo harcerza :mrgreen:
ciągle brak czasu.. za dużo roboty, ale jakoś trzeba na to hobby zarabiać.. no nie
01-30-2015, 09:54 AM
surykatka napisał(a):obiecuję, że w poniedziałek rano jak tylko wrócę z pracy puszczę przesyłki.. słowo harcerza :mrgreen: pracuj pracuj! kupuj i sampluj
01-30-2015, 10:12 AM
Nie ma wyjścia cubusie, mój osobisty whiskowy doradca finansowy w kwestii długofalowych horyzontów inwestycyjnych co raz ciekawsze i przy okazji z reguły coraz to droższe butle mi znajduje i nie mam wyjścia.. praca, praca i jeszcze raz praca.
A do tego jeszcze tyle ciekawych rzeczy na sample jest na rynku zachodnim i aukcjach, przy obecnych trendach cenowych to powoli ostatnia szansa na co poniektóre wypusty w ludzkich pieniądzach. Dlatego gorąco zachęcam wszystkich forumowiczów, tych samplujących i jeszcze nie samplujących.. jak gdzieś utraficie ciekawy wypust w dobrej kasie, czasami nawet droższy to wrzucajcie oferty na forum, prędzej czy później uzbierają się chętni.. bo jak to ma adminek w podpisie.. SAMPLE SĄ KLUCZEM w tej zabawie.
01-30-2015, 10:22 AM
Bartku z tego wszystkiego nie zapomnij o odpoczynku Każdemu z nas zależy żebyś był wypocztęty w pracy hehe
01-30-2015, 10:48 AM
Ja codziennie natrafiam na coś ciekawego i zaspamowałbym forum Ale ja to mało wiem więc dla mnie ciekawe rzeczy nie muszą być ciekawe dla Was. Trochę się jeszcze podszkole i może zacznę coś samplować. Mnie głównie dobijają koszty przesyłek i prowizje na aukcjach. Przydałaby się jakaś współpraca w tym temacie bo zapracować na to wszystko co bym chciał się nie da. A własnie chwila odpoczynku z kieliszkiem w ręku też jest potrzebna
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|