Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co dzis na stole?
K@mil napisał(a):Ja wieczorem, to szukam miejsca gdzie klapnąć to fakt, ale sił już czasami brak na drama nawet Big Grin

Tez tak mam Kamil ostatnio Smile lub zaczne i nie skoncze drama i zostaje w kieliszku na nastepny dzien( dobrze ze kieliszek jest z przykrywka)
Odpowiedz
K@mil napisał(a):Ja wieczorem, to szukam miejsca gdzie klapnąć to fakt, ale sił już czasami brak na drama nawet Big Grin

malthead napisał(a):Ja nie pamiętam co się dzieje wieczorem.:-P W chwili zetknięcia z powierzchnią poziomą gasnie światło...:-D

Może żeby tu nie zaśmiecać załóżmy jakiś "Klub Niewyspanego Tatusia" Big Grin
Odpowiedz
snoop napisał(a):

malthead napisał(a):Ja nie pamiętam co się dzieje wieczorem.:-P W chwili zetknięcia z powierzchnią poziomą gasnie światło...:-D

Może żeby tu nie zaśmiecać załóżmy jakiś "Klub Niewyspanego Tatusia" Big Grin
hehe dobre Przemku Big Grin Napewno pare osob by sie znalzlo Wink
Odpowiedz
nareszcie chwila. Przy samplingu się nawąchałem to teraz się napiję Smile

[Obrazek: nadurra.jpg]

Zapach: suszone owoce i gorzka czekolada a może czekolada z rodzynkami ? po odstaniu odrobinka mokrego drewna. Pusty kieliszek jest za to pełen rodzynek Smile
Smak: ponownie gorzka czekolada a może nawet czekoladki z pomarańczowym likierem, słodkim likierem..
Finish: długi i rozgrzewający, no bo w sumie jak ma nie grzać jak 60,7 % Smile znowu czekolada, tym razem z piękacym chilli i ogólnie przyprawami.

Bardzo poprawna whisky. I tyle. Czuć olbrzymi wpływ sherry ale całość i w zapachu i smaku nie jest zbyt złożona. Miły wieczorny dram ale są lepsze w tej cenie - A bunadh? Wink

to moje debiuty notkowe z którymi mam problem. Po pierwsze brak doświadczenia a po drugie umysł raczej ścisły i ...analfabetyzm :lol:
Odpowiedz
No to i pierwsza notka jest. I jest dobrze, tylko najlepiej załóż sobie odrębny wątek na notki, żeby było klarownie i czytelnie Wink
Odpowiedz
tak zrobię jak już będzie kolejna no i dopóki nie mam systemu notkowego nad którym pracuje Big Grin
Odpowiedz
bardzo fajna ta notka ;-)
Odpowiedz
tomaj676869 napisał(a):bardzo fajna ta notka ;-)

dzięki Smile
Odpowiedz
ja sobie właśnie urządziłem mini degustacje w konfiguracji: bunnahabhain darach ur B9----> glendronah 14 virgin oak-----> bushmills 10 ;-)
może to nie PE ale jaram sie ;-) zwłaszcza GD w tym porównaniu, pokazuje mi smaki zupełnie nie wyczuwalne przy piciu go solo :o mega strzał wanilli i gałki muszkatołowej? Big Grin
Odpowiedz
http://www.whiskybase.com/whisky/274/bl ... 2-year-old
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 18 gości