01-11-2015, 05:39 PM
Cytat:Haig to ten wynalazek od Beckhama? :roll:po opakowaniu sadząc na pewno, choć myślę iż sam Beckham nigdy tego nie pił i pić nie będzie

Co dzis na stole?
|
01-11-2015, 05:39 PM
Cytat:Haig to ten wynalazek od Beckhama? :roll:po opakowaniu sadząc na pewno, choć myślę iż sam Beckham nigdy tego nie pił i pić nie będzie ![]()
01-11-2015, 07:18 PM
Cytat:ktoś chce sampla? niegrzeczny chłopczyk z tego cubuska.. chcesz podtruwać forumowiczów :mrgreen:
01-11-2015, 07:22 PM
daliscie rade loch lomonda to i to by przez gardło przeszło
![]() ![]() ![]()
01-11-2015, 07:26 PM
cubus napisał(a):to co sampla wody po goleniu? Jest w zestawie żyletka? :lol:
01-11-2015, 07:32 PM
Cytat:Jest w zestawie żyletka? :lol: 2 żyletki, jedną się ogolisz.. potem pyszczek zdezynfekujesz Beckhamem.. potem chlupniesz daily drama Beckhama.. potem drugą żyletką sobie z tej pełni szczęścia żyły otworzysz :mrgreen:
01-11-2015, 07:41 PM
haig club - sampling - w cenie buteleczka, 2 żyletki i lejek - jak by komuś brakowało płynu w spryskiwaczu
![]()
01-11-2015, 09:48 PM
To młody grain w butelce po taniej perfumie... ech :/ Chociaż nie spodziewałem się zbyt wiele po gościu, który ostatnio głównie reklamował majtki
![]()
01-11-2015, 11:45 PM
Ale najgorsze jest jednak to ze wycenili go na ponad 40£
![]()
Pozdrawiam Grzegorz
![]() <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.youtube.com/watch?v=boanuwUMNNQ">http://www.youtube.com/watch?v=boanuwUMNNQ</a><!-- m -->
01-12-2015, 12:58 AM
Zawsze kiedy jestem w Macro idę zobaczyć czy mają coś nowego w jakiejś dobrej cenie.
Ostatnio nowy pracownik z Hiszpanii podszedł do mie i tak zachwalał tą flaszkę, że myślałem, że padnę ze śmiechu. Zachwalał ceny, pokazywał mi inne whisky itp. Taki był zachwycony, że jak mówił swojemy bratu do Hiszpanii juz dwie flaszki Haiga wysłał. ![]() Uświadomiłem go trochę, że w Hiszpanii z pewnością znalazł by sklep jeśli nie stacjonarny to online, z dużo tańszymi i lepszymi pozycjami niż w Macro, które nie jest tanie jeśli chodzi o whisky. Ale był bardzo podekscytowany opowiadaniem o whisky i zauważyłem, że najbardziej rajcowały go fikuśne butelki :lol: Ta definitywnie kojarzy mi się z perfumem ![]()
Nie ma złej whisky. Jest tylko dobra whisky i lepsza whisky.
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|