11-14-2014, 10:29 AM
Snoop, jak nie wypije, a bedziemy sie jakos widziec to oceninmy go razem

Co dzis na stole?
|
11-14-2014, 10:29 AM
Snoop, jak nie wypije, a bedziemy sie jakos widziec to oceninmy go razem
![]()
11-14-2014, 10:35 AM
Sendilkelm napisał(a):Snoop, jak nie wypije, a bedziemy sie jakos widziec to oceninmy go razem No to nie wypijaj ![]()
11-14-2014, 10:38 AM
Na pewno za rok na WWF 2
![]()
11-14-2014, 10:41 AM
Sendilkelm napisał(a):Na pewno za rok na WWF 2 No to na pewno ![]()
11-14-2014, 10:55 AM
Snoopku jeśli tylko mam tego benka,a tak mi się kojarzy to ci go wyślę w gratisie żebyś spróbował.. no chyba że się wcześniej spotkasz z adminkiem.. tylko mi przypomnij po tym weekendzie, bo się obawiam, że po jutrzejszym spotkaniu mogę mieć "pomroczność jasną" jak syn naszego byłego prezydenta :mrgreen:
11-14-2014, 10:57 AM
Obudzisz się w poniedziałek na dworcu centralnym w Warszawie ;P
11-14-2014, 11:03 AM
surykatka napisał(a):Snoopku jeśli tylko mam tego benka,a tak mi się kojarzy to ci go wyślę w gratisie żebyś spróbował.. no chyba że się wcześniej spotkasz z adminkiem.. tylko mi przypomnij po tym weekendzie, bo się obawiam, że po jutrzejszym spotkaniu mogę mieć "pomroczność jasną" jak syn naszego byłego prezydenta :mrgreen: Z tym gratisem to nie żartuj. Jak się okaże, że masz to będę chętny. Pisz ile, co i jak to się rozliczymy ![]() Aaaa i pamiętaj, że w stanie "pomroczności jasnej" zamawiamy taksówkę :lol:
11-14-2014, 11:13 AM
No to ładną mi niespodziankę szykujesz na poniedziałkowy poranek Rafale.. na Dworcu Centralnym.. rozumiem, że to taki mały "Kac Vegas w Bangkoku"
A z tym benkiem snoopku temat zamknięty, jak tylko go mam to ci sampelka wyślę gratis i tyle.. tylko się przypomnij. Rafał,Daniele obydwa,Grześ i jeszcze kilka osób nauczyło mnie już dawno, że na tym forum jesteśmy rodziną.. nie wszystko musimy przeliczać.. i tyle w temacie ![]()
11-14-2014, 11:33 AM
surykatka napisał(a):A z tym benkiem snoopku temat zamknięty, jak tylko go mam to ci sampelka wyślę gratis i tyle.. tylko się przypomnij. Rafał,Daniele obydwa,Grześ i jeszcze kilka osób nauczyło mnie już dawno, że na tym forum jesteśmy rodziną.. nie wszystko musimy przeliczać.. i tyle w temacie O.K. kończymy temat Benka. Po weekendzie się przypomnę ![]() Zapytam przy okazji: pamiętałeś, żeby zabrać mojego sampla Aberlour na WhiskyNight? ![]() |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|