Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Glenfarlas.. PE za jakiś czas
Na aukcjach taki GD 1972 to ~4500zł, więc miazga. Ale chłopacy mają nosa i dojścia Tongue więc na pewno zaspokoją czymś pięknym nasze podniebienia.
Odpowiedz
Odnosnie Glendronacha z lat 70 to jest obecnie na aukcji whiskyauction.com
i stoi jeszcze w miare Big Grin chociaz aukcja sie konczy jutro wieczorem
http://www.whiskyauction.com/ i niewiadomo ile jeszcze dobije :lol:
Ja napewno na PE i Glendronachy sie pisze i zaczne odkladac do skarbonki :lol: Wink
Odpowiedz
surykatka napisał(a):A jak chodzi o ciebie Danielu, to PE raczej w postaci 1 butelki, bo wiem z tajnych zródeł że planujesz 5-6 PE na Whisky Legend 2016 więc nie chcę ci wchodzić w paradę Wink
Ja myślę, że przegląd PE tylko wzmocni popyt na kolejną degustację Legend, a nie osłabi.

p.s. na jakiego maila nie odpowiedziałem? de facto czekam na Twojego z priorytetami...
Odpowiedz
no to czekamy wzajemnie Danielu, jutro koniec aukcja na WA.. coś by trzeba zgarnąć z PE w cenach dla ludzi.. nie uważasz :?: jak nas za bardzo nie przebidują to jest szansa na ciekawe butle na sampling lub 2016.. Whisky Legend :twisted:

Rzucasz wyzwanie z tym przeglądem PE.. wiesz, że mi nie trzeba dwa razy powtarzać Wink
Odpowiedz
Sampling Glenfarclasa już tuż tuż. Chyba wszystkim rozdam na spotkaniu - nikt jeszcze nie prosił o wysyłkę.

a tymczasem w Limburgu taki masterclass będzie: https://www.dailydram.de/en/shpSR.php?A=326&p1=366 Bilety szybko znikają Wink sam kupiłem 5! Planowane roczniki Glenfarclasa to 1955, 65, 75, 85, 95, 05!- sample z jeszcze nie sprzedanych beczek Wink będzie ładne rozeznanie. Chociaż nie sądze, żeby kupił roczniki 1955 / 1965 przy współczesnych cenach.
Odpowiedz
Daniel rozlewa i bawi się w porównywanie kolorków Wink

Załączone pliki Miniatury

Odpowiedz
2.

Odpowiedz
3.

Odpowiedz
4.