Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Z] Sampling pod choinkę
malthead napisał(a):No to ceny w zasadzie identyczne. Więc pojawia sie pytanie: Samplujemy/Zamawiamy coś jeszcze z LMDW oprócz tej Bunny, która już jedzie czy organizuje to ktoś od Pana Jarka B.?

No i co z tym Mosstowie?

Malthead ja bym już nie kombinował. Blair Athol praktycznie zaklepany, cena wychodzi ta sama, kasę pewnie większość też Ci już przelała.
No chyba, że nie chce Ci się bawić w zamówienia od francuzów to mogę zapytać czy mają tą Blair Athol w Ballantines i zamówisz od nich
Odpowiedz
Malthead dorzuć proszę do tego co już zaklepałem po 50ml Blair Athola i Mosstowie. Kto domknie? Jak nie zamkniemy Mosstowie to jesteśmy ciency i najwyraźniej musimy wrócic do picia balantyny z colą Wink
Odpowiedz
Ktoś tam mnie wywoływał do odpoiwedzi Smile. Niestety ja muszę odpuścić sampling za dużo wydatków. Sad
"coco jambo i do przodu"
Odpowiedz
snoop napisał(a):
malthead napisał(a):No to ceny w zasadzie identyczne. Więc pojawia sie pytanie: Samplujemy/Zamawiamy coś jeszcze z LMDW oprócz tej Bunny, która już jedzie czy organizuje to ktoś od Pana Jarka B.?

No i co z tym Mosstowie?

Malthead ja bym już nie kombinował. Blair Athol praktycznie zaklepany, cena wychodzi ta sama, kasę pewnie większość też Ci już przelała.
No chyba, że nie chce Ci się bawić w zamówienia od francuzów to mogę zapytać czy mają tą Blair Athol w Ballantines i zamówisz od nich

Nie nie, absolutnie. Powiedziałem że robię sampling to choćby psy dupami szczekać zaczęły, BĘDZIE SAMPLING.
Z mojej strony nie ma sprawy, a więc nie kombinujemy i ZAMYKAMY TEGO MOSST'a !!!!
Odpowiedz
Bartek napisał(a):Malthead dorzuć proszę do tego co już zaklepałem po 50ml Blair Athola i Mosstowie. Kto domknie? Jak nie zamkniemy Mosstowie to jesteśmy ciency i najwyraźniej musimy wrócic do picia balantyny z colą Wink

Zaktualizowane.

Bunna i BA mamy komplet. Mosstowie zostało jeszcze tylko 175 ml!!!

Hazelburn, SingleMaltMinisman, Milady, Kraks, P4blo, k_udel, CaskStrength, Edd .... Co z Wami?
Odpowiedz
50tki które dobrałem są dla Sendiego, ale do wysłania na mój adres Wink
Odpowiedz
Bartek napisał(a):50tki które dobrałem są dla Sendiego, ale do wysłania na mój adres Wink

ok, sendilkelmowi się upiekło :mrgreen: a reszta chyba wymięka :evil:
Odpowiedz
kurde... nie stać mnie kompletnie ale pomogę 25ml Mosstowie.
bankrut ;(
Odpowiedz
Jeszcze 150.
Odpowiedz
malthead napisał(a):Jeszcze 150.

Żeby domknąć tego mosstowie ja jestem gotów zakupić pozostałe 150… Razem wezmę zatem 350.
Przygarnę wtedy resztki w butelce.

Natomiast jak będą chętnie to odstąpię. Wink po pierwszych recenzjach na pewno się okaże ...
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 21 gości