Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co dzis na stole?
OO proszę a wiesz co to czy w ciemno degustujesz , to może dasz jakiś opis i zobaczymy jak pójdzie Smile
ps. snoop dla nas też wysłałeś ? Smile
"coco jambo i do przodu"
Odpowiedz
morgan82 napisał(a):OO proszę a wiesz co to czy w ciemno degustujesz , to może dasz jakiś opis i zobaczymy jak pójdzie Smile

Przecież podałem linka Big Grin

Za 1 razem nie wiedziałem, opis był tyko dla snoop'a Smile Jak oceniłem to dostałem info, co to.
Odpowiedz
Dłuuuuugo męczyłeś tego sampelka Big Grin ale w sumie Ci się nie dziwię, bo mi też jakoś średnio podszedł
Odpowiedz
Sendilkelm napisał(a):
morgan82 napisał(a):OO proszę a wiesz co to czy w ciemno degustujesz , to może dasz jakiś opis i zobaczymy jak pójdzie Smile

Przecież podałem linka Big Grin

Za 1 razem nie wiedziałem, opis był tyko dla snoop'a Smile Jak oceniłem to dostałem info, co to.

Confusedhock: oj to ja już chyba nie kontaktuję Smile, link podany hehe a ja się pytam, coś przeoczyłem.
"coco jambo i do przodu"
Odpowiedz
A u nas w Szkocji dziś na stole...a raczej podłodze Caol Ila 18 YO OB i Glendronach Allardice 18YO...a wcześniej ginesiki i cydry...
A wczoraj był glenfarclas i mortlach od G&M...i też ginesiki i cydry
Odpowiedz
Ładnie się bawita tam w Szkocji Smile a ginesiki to chyba codziennie idą ? Smile
"coco jambo i do przodu"
Odpowiedz
Idą w ilości hurtowej...byle się Daniel nie dowiedział...bo jutro przylatuje...a on jest opiekunem grupy Wink
Odpowiedz
To przygotujcie mu jednego , takiego chłodnego jak wyląduje i problem z głowy . Jeszcze opiekuna nie ma a tu już takie degustacje Smile
"coco jambo i do przodu"
Odpowiedz
Mamy dla niego kilka daily dramków...ale i tak się go boimy
Odpowiedz
Glendronacha zazdroszcze (chcialabym sprobowac). I na pewno nie trzymalabym jej na podlodze. a niech ktos przypadkiem kopnie i wyleje TAKI SKARB
<!-- w --><a class="postlink" href="http://www.pchela1980.flog.pl">www.pchela1980.flog.pl</a><!-- w -->
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 7 gości