Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co dzis na stole?
Daniel napisał(a):Bartku ...
Na degustacji devilsa w Ballentines wszyscy w 5 osób go skrytykowaliśmy (Ja, Grześ, Jacek, Radek i Andrzej).Pamiętam jeszcze minę tegoż ambasadora jak do nas podszedł i się pytał co smakuje. Andrzej mu odpowiedział, że niestety nic. Wink

Więc bliżej mi do poprzedniej wypowiedzi morgana Wink

Ja dałem taką samą ocenę jak Ty tylko w innej skali Wink.
Przyznam jednak szczerze, że degustować na spokojnie a degustować na imprezie to dwa światy, więc może faktycznie go nie doceniłem.

Daniel, Twoje doświadczenie w degustowaniu whisky jest zapewne o wiele większe od mojego, przyrównujesz Devila do innych Bowmore'ów, które miałeś okazję próbować i stąd tak odmienne noty Smile Faktem jest, że lepiej jednak degustuje się w domowym zaciszu choć forma degustacji "wśród ludu" lepiej działa na kontakty międzyludzkie Wink
Mashmen's selection, którego Gordon też wtedy przywiózł również Wam nie smakował?

Odnośnie A’Bunadh'a to batch 47 jest niestety jedynym jaki do tej pory próbowałem (czeka jeszcze sampel 44) i na tle innych próbowanych Aberlourów wypada bardzo dobrze. Choć nie ukrywam, że spróbowałbym chętnie tych starszych batchy tak mocno chwalnych :mrgreen: Ktoś może jest w posiadaniu?
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości